Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“KENTİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Türkyılmaz, kentte vatandaşla yüz yüze görüşme şeklinde başlattıkları çalışmaları anlattı. Türkyılmaz “Her gün günde 6 saat vatandaşla yüz yüze çalışıyoruz. Bu kentin kaderini değiştireceğiz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 17:50
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“KENTİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı ve aynı zamanda CHP Edirne Taban Hareketi temsilcisi Ergun Türkyılmaz çalışma arkadaşlarıyla birlikte Batı Ekspres’i ziyaret etti.

Edirne Sanayi Sitesi’nden başlayarak kent merkezindeki çarşılarda ve kahvehanelerde sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Türkyılmaz “Edirne Sanayi Sitesi’nde tüm dükkanları ziyaret edip vatandaşla yüz yüze görüştük. Büyük bir ilgi var. Vatandaş her gittiğimiz yerde kentteki sıkıntılardan bahsetti. Biz de kendilerine bu kentin kaderini değiştirmek için aday adayı olduğumuzu, bu çalışmaları bunun için yaptığımızı söylüyoruz. İlgi sadece CHP’li vatandaşlardan değil diğer parti taraftarı vatandaşlardan da büyük ilgi görüyoruz. Bilinirliliğin ve farkındalığın artması için çalışıyoruz. Bir yandan çalışırken diğer yandan partinin belediye başkan adayını atama yoluyla mı yoksa ön seçimle mi belirleyeceği kararını bekliyoruz” dedi.

MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.