Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kent Müzesi’nden Müzeler Haftası’na özel etkinlikler

Edirne Kent Müzesi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Müzeler Haftası kapsamında konferans, öğrenci gezileri ve çeşitli sanat atölyeleri düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2024 15:19
Kaynak: HİLAL PEKER
Kent Müzesi’nden Müzeler Haftası’na özel etkinlikler

Edirne Kent Müzesi, kültürel mirasın korunması ve topluma sunulması adına önemli bir rol üstlenen 15-18 Mayıs 2024 Müzeler Haftası'nı dolu dolu geçirmeye hazırlanıyor. Ödüllü Müze bugün de ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. 

Müzenin ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikler, hem yerel halkın, hem de ziyaretçilerin ilgisini çekecek zenginlikte programlar sunuyor. Bu özel haftada Edirne Kent Müzesi, tarih ve sanat tutkunlarını buluşturacak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Konferans, atölye çalışmaları ve öğrenci gezileri gibi aktivitelerle dolu olan program, ziyaretçilere hem eğlenceli, hem de öğretici bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Bu kapsamda 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00’da Dr. Yavuz Güner tarafından “Kültürel Mirası Koruma” konulu konferans düzenlenecek. 16 Mayıs Perşembe günü 10.00-18.00 saatleri arasında “Müze ve Araştırma” öğrenci gezileri düzenlenecek.  17 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da da Ebru Atölyesi etkinliği gerçekleşecek. Yetişkinler için düzenlenecek atölyenin seansları ise 20 kişilik olacak. 18 Mayıs Cumartesi günü ise saat 13.30’da Edirnekari Atölyesi etkinliği yapılacak.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.