Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Sözer İşletme Denetimlerine Katıldı

Meriç Kaymakamı Fuat Sözer Meriç ilçesi ve Beldelerin de hizmet veren yerel işletmeler ve zincir marketlerde satılan temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket, hijyen, son kullanma ile son tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında işletmeleri denetledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
Kaymakam Sözer İşletme Denetimlerine Katıldı

İşletmelerde ekipler depolardaki kontroller sağlandı, ürünlerin hijyen açısından uygunluğunu denetleyerek, etiketsiz ürünler hakkında gerekli yasal işlemleri yaptı. İşletme çalışanlarına gerekli uyarılar yapılarak, bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yapılan denetimlerde vatandaşlardan olumlu yorumlar alan Kaymakam Fuat Sözer, denetimlerin titizlikle gerçekleştirilerek, sıklaştırılacağını vurguladı.

Denetimler ile ilgili açıklama yapan Sözer; “Halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerimizi hassasiyet içerisinde aralıksız sürdürme gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda ilçemizdeki işletmelerde satılan temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve sağlıklarının korunması amacıyla denetimlerimizi rutin bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hem hijyen hemde etiketle ile ilgili denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da bu denetimlerimiz aralıksız devam edecek.” dedi

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.