Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karne tatilinde oyun alanları tercih ettiler

Edirne’de 2023-2024 ilk dönem yarıyıl tatiline giren çocuklar keyifli vakit geçirmek için oyun alanlarını tercih ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 17:06
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Karne tatilinde oyun alanları tercih ettiler

Edirne'de bulunan bir alışveriş merkezi, 2023-2024 ilk dönem yarıyıl tatiline giren çocukların ve ailelerinin eğlenceli vakit geçirmeleri için ideal bir mekan haline geldi. Tatilin başlamasıyla birlikte çocuklar, bu AVM'nin geniş oyun alanlarını tercih ederek aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşıyor.

Alışveriş merkezinin çocuklara yönelik tasarlanmış oyun alanları, çeşitli eğlenceli aktiviteler ve oyunlar sunarak tatilin enerjik ve neşeli bir atmosferde geçmesine olanak tanıyor. Minik ziyaretçiler, renkli ve güvenli oyun alanlarında hem eğlenirken hem de öğrenme fırsatları buluyor.

Ebeveynler de alışveriş merkezinin sunduğu bu keyifli ortamda çocuklarıyla bir araya gelerek tatilin tadını çıkarıyor. AVM içerisindeki kafe ve dinlenme alanları, ailelere rahat bir ortamda vakit geçirme olanak sunarken, alışveriş yapma fırsatları da sağlanıyor.

Fatma Gül Çetin oğlu ile beraber yarıyıl tatilini verimli geçirmeye çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: “Mümkün olduğunca yarıyıl tatilini verimli geçirmeye çalışıyoruz. Beraber keyifli vakit geçirmek için oyun alanını tercih ettik. Çok çalıştı, hak etti. Eğlenceli vakit geçirmek için de oyun alanını tercih ettik. Tatilimiz güzel geçiyor.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.