Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karışan’dan Stat Tepkisi; “Zemin Berbat Durumda”

Edirne’de yarın oynanacak Edirnespor-Kahramanmaraş İstiklalspor maçı öncesi Tuncaspor Stadı ile ilgili konuşan Edirne Serhat Çocukları Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Karışan; “Zemin berbat bir durumda. Orada rüzgâr var ve rüzgâr paneli yapılmadı. Bunlar hiç düşünülmemiş mi?” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 15:42
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Karışan’dan Stat Tepkisi; “Zemin Berbat Durumda”

Türkiye 3’üncü Futbol Ligi’nde mücadele eden Edirnespor, yarın kendi sahasında sezonun ilk maçına çıkacak. 25 Kasım Stadı’nın yıkılacak olması sebebiyle Edirnespor, bu sezon maçlarını kapasitesi yükseltilen ve çeşitli çalışmalar yapılan Tuncaspor Stadı’nda oynayacak.

Maç için hazırlıkların devam ettiği Tuncaspor Stadı ile ilgili konuşan Edirne Serhat Çocukları Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Karışan, stadın maç oynanmaya hazır olmadığını söyledi.

“ZEMİN SAKATLIKLARA SEBEBİYET VEREBİLİR”

Stadı gezdiğini ve zeminin futbol oynamaya hazır olmadığını söyleyen Karışan; “Şu anda Tuncaspor tesisleri berbat durumda. Zemin orada futbol oynamaya müsait değil. Aylardan beri nasıl çalışılmış ben hayret ediyorum. Bu kadar sahipsiz bir şehir, bu kadar Edirnespor düşmanlığı görmedim. Bu takım, profesyonel bir takım. Köy takımı, kasaba takımı, ilçe takımı değil. Ayıptır, günahtır. İnsanın içi acıyor. Ben zemini inceledim. Zemin berbat bir durumda. Orada rüzgâr var ve rüzgâr paneli yapılmadı. Bunlar hiç düşünülmemiş mi? Bunlar Edirnespor’a düşman mı?” dedi.

“EDİRNESPOR’A KALICI TESİS GEREKİYOR”

Edirnespor’un her yıl maddi problemler yaşadığını, bu problemlerin aşılması için kalıcı ve gelir getiren bir mal varlığının olması gerektiğini söyleyen Karışan; “Buradan belediye başkanıma sesleniyorum. Belediyenin 55 tane yeri var. Bir ay içerisinde buralar tekrar ihaleye açılacak. Lütfen Edirnespor’a bir tane kalıcı tesis, bir tane düğün salonu, bir tane halı saha verin. Çok mu zor bu işleri yapmak? Para vermeyebilir ama kalıcı bir tesis, yer verilsin. Her sezon birileri para versin diye bekleniyor. O zaman Edirnespor kendi kendini çevirebilir. Bir düğün salonu Edirnespor’a yıllık 5-10 milyon gelir getirir. Belediye kendisi yapmasa da müteahhitler bu işi üstlenebilir” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.