Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karate karşılaşmaları sona erdi

Edirne’de düzenlen Trakya Karate Ligi karşılaşmaları sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 22:30
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Karate karşılaşmaları sona erdi

Edirne Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Trakya Karate ligi karşılaşmaları sona erdi. Yoğun katılımla gerçekleşen karşılaşmalarda sporcular kıran kırana mücadele etti.

Edirne Karate İl Temsilcisi Ferdar Ule, karşılaşmaların sorunsuz gerçekleştiğini söyledi. Ule, burada derece alan sporcuların Türkiye Şampiyonası ön seçmelerine gideceğini belirtti.

“BAŞARILI MAÇLAR ORTAYA ÇIKTI”

Karşılaşmalar hakkında değerlendirmede bulunan Ule, “Trakya Karate ligi 3’üncü etabımız 760 sporcu, 33 kulüp, 3 dost kulüp Bulgaristan kulübünün katılımıyla sağlıklı bir şekilde bitmiştir. Herhangi bir sorun yaşanmadan başaralı maçlar ortaya çıkmıştır. Katılan bütün kulüplerimize çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki ligimizde görüşmek üzere diyorum. Bugün gerçekleştirilen karşılaşmalar Türkiye Şampiyonası için ön hazırlık maçları. Burada derece alan sporcularımız Türkiye Şampiyonası ön seçmelerine gitmeye hak kazanacak” dedi.

“KIZIMA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Aynı lig yarışmalarında mücadele veren kızı ile ilgili konuşan Ferdar Ule, “Aynı lig yarışmasında kızım Beyzanur Ule de gayet başarılı maçlar çıkartıyor. Kendisi 4 yıldır aktif olarak bu sporu yapıyor ve önümüzdeki yıllarda da yapmayı planlıyor. Kendisine spor hayatında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.