Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakütük: “Dürüst bir belediye anlayışı olacak”

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, seçim çalışmaları kapsamında Balıkpazarı Caddesi esnafını ziyaret etti. Karakütük; şeffaflık ve dürüstlük üzerine bir belediye anlayışı oluşturacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 17:14
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Karakütük: “Dürüst bir belediye anlayışı olacak”

Saadet Partisi Edine Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Edirne Balıkpazarı Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Karakütük; Edirne’nin sorunlarının çok olduğunu, bu sorunların hepsini çözeceklerini söyledi. Dürüstlük ve şeffaflık üzerine bir belediye yönetimi anlayışı oluşturacaklarını belirten Karakütük; “Edirne Belediyesi’nin hizmetlerinden herkesin eşit bir şekilde yararlanacak. Bütün mahallelerimizdeki vatandaşlarımız belediyenin hizmetlerinden eşit bir şekilde yararlanacak. Bizim seçim çalışmalarımızın ana teması da dürüstlük. Eşitlik, dürüstlük ve şeffaflık üzerine bir yönetim olacak. Bizim ihalelerimiz internetten herkese açık olarak yayınlanacak. Şeffaflık üzerine kurulu bir belediye planlıyoruz” dedi.

“ÇARPIK KENTLEŞME VAR”

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve gittikleri her yerde çok iyi karşılandıklarını belirten Karakütük, şunları ifade etti: “Edirne’nin sorunlarının çok fazla olduğunu, çok büyük bir memnuniyetsizlik olduğunu halkımız dile getiriyor. Seçilecek başkandan da bu sorunların giderilmesini istiyorlar. En büyük sorunlar olarak yollar, liyakatsizlik, işe alımlarda dönen torpiller öne çıkıyor. Kentin yapılaşmasın kötü olduğunu ve daha iyi ve planlı bir imarın olabileceğini söylüyorlar. Çarpık bir kentleşme olduğunu söylüyorlar. Otopark sorunu çok fazla. Her mahallenin ve çarşının en büyük sorunu otopark. Ben mahalli idareler başkanı olmam münasebetiyle de her mahallenin sorununu biliyorum. Her mahalleye yönelik çözümler ürettik. Genel anlamda da çözümler ürettik. Manifestomuz içinde adaletli imar planı var.”

ŞENER ŞENTÜRK

İlgili İçerikler
“Özel” hazırlık
“Özel” hazırlık Haber

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.