Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARADUMAN VE YÖNETİMİ OY ÇOKLUĞUYLA SEÇİLDİLER

-Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bugün düzenlenen olağanüstü genel kurulunda tek liste ile aday olan Leyla Vardar Karaduman ve yönetimi oy çokluğuyla seçildiler.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 18:29
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
KARADUMAN VE YÖNETİMİ OY ÇOKLUĞUYLA SEÇİLDİLER

Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağanüstü genel kurulu bugün dernek binasında gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Ercan Kerman, katip üyeliklere Melek Avşar ve Emin Kolit seçildi.

TEK LİSTE ADAY OLDU

Divan kurulunun seçiminin ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ve bütçe raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurulda seçime tek liste katıldı. Dernek başkanlığına adaylığını açıklayan Leyla Vardar Karaduman'ın listesinde yönetim kurulu üyeliği adaylarında Ayşe Orak Şahin, Hüseyin Pehlivan, Melek Avşar, Havva Çalışkan, Şenay Meriç Ergüder, Kadriye İğdi, Gülvan Ataman, Gülsen Kerman, Mürüvvet Saatçioğlu isimleri yer aldılar. Denetim Kurulu Üyeliği adayları ise Yüksel Zogo, Soner Tunca, Segülen Güzar, Cemile Havale Uçar, Melek Tikveşli Taylan, Gülay Küçükuslu’dan oluştu.

3 ÜYE RET OYU VERDİ

Karaduman’ın listesinin tanıtılmasının ardından genel kurulda seçimin açık oylama ile yapılması kararı oylandı. 84 üyeden 3 üyenin ret verdiği oylamada açık oylama yöntemi 81 üyenin oy çokluğuyla kabul edildi. Açık oylamanın sonucunda Karaduman ve yönetimi, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine seçildiler.

BABASININ TAŞIDIĞI BAYRAĞI TAŞIMAK İÇİN ADAY OLDU

Karaduman, seçimin ardından genel kurula teşekkür ederken; “Kimimiz evladını, kimimiz babasını, kimimiz kardeşini, kimimiz eşini bu uğurda şehit verdi. Kimimiz ise gazilik makamına nail oldu. Derneğimiz, yeni tanışsa bile yan yana geldiğinde birbirini yıllardır tanıyormuş gibi hisseden ve birbirini en iyi anlayan insanlardan oluşuyor. Bu bizim en büyük gücümüz, koparılamaz bağımızdır” dedi. Karaduman, babası Ali Nermin Vardar’ın da derneğe 15 yıl boyunca hizmet ettiğini belirtirken; babasının yıllardır taşıdığı bayrağı taşımak için aday olduğunu söyledi. Karaduman’ın konuşması sırasında gözlerinin dolması dikkat çekti. Genel kurulun tamamlanmasının ardından dernek yönetim ve denetim kurulu üyeliğine seçilen isimler, dernek bahçesinde üyelerle birlikte fotoğraf çektirdiler.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.