Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaağaç biberi İpsala’da mı?

Edirne Valiliği’nin hazırladığı “www.edirne.com.tr” internet sitesinde merkez ilçede üretilen Edirne Beyaz Peynirinin Enez, Badem Ezmesinin Meriç, Karaağaç Cevizi ve Karaağaç Biberinin İpsala ilçeleri için tavsiye edilmesi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 16:54
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Karaağaç biberi İpsala’da mı?

Edirne Valiliği tarafından “Edirne tarihe açılan kapı” sloganıyla hazırlanan “www.edirne.com.tr” adlı internet sitesi açıldı.

Edirne ile ilgili birçok tanıtım bölümünün bulunduğu internet sitesinde ilk dikkat çeken bölümler arasında “Edirne’ye nasıl gidilir?”, “Edirne’de nerede kalınır?”, “Edirne’de neler yenir?” ve “Edirne’de neler yapılır?” bölümleri göze çarpıyor.

“Edirne’de neler yenir?” bölümünde ise başta merkez ilçe olmak üzere Keşan, Uzunköprü, Havsa, İpsala, Meriç, Enez, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerine özgü lezzetlere yer verilmesi dikkat çekti. Bölüme girenlerin dikkatini çeken ise Edirne Beyaz Peynirinin Enez, Badem Ezmesinin Meriç, Karaağaç Cevizi ve Karaağaç Biberi’nin İpsala ilçeleri için tavsiye edilmesi oldu. İnternet sitesini ziyaret edenler özellikle merkez ilçede üretilen Edirne Beyaz Peyniri ve Badem Ezmesi ile Karaağaç Mahallesi’nde üretilen Karaağaç Biberi ve Karaağaç Cevizinin farklı ilçelere yazılmasına anlam veremedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.