Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaağaç Arda Spor Kulübü Yeni Yönetim Kurulunu Tanıttı

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kulübü, düzenlediği toplantıda yeni yönetim kurulunu tanıttı. Kulüp başkanı Aytaç Feda; “Hepsi gerçekten heyecanlı. Canı gönülden destek vermek için buradalar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 12:49
Kaynak: HİLAL PEKER
Karaağaç Arda Spor Kulübü Yeni Yönetim Kurulunu Tanıttı

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kulübü, kentteki bir otelde düzenlenen basın toplantısıyla yeni yönetim kurulunu tanıttı. Toplantıya kulüp başkanı Aytaç Feda başta olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Aytaç Feda, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, kulübün gelecek hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Feda, konuşmasında yönetim kurulunun tamamının kulübe büyük bir heyecanla katıldığını belirterek; kulübün hem sportif başarı, hem de sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkıda bulunma hedeflerini dile getirdi.

“CANI GÖNÜLDEN DESTEK VERMEK İÇİN BURADALAR”

Yönetim kurulu hakkında konuşan Başkan Feda; “Karaağaç Arda Spor Kulübü olarak genel kurulumuz ile bir araya geldik. Hepsi iş adamı, gerçekten spora gönül vermiş, gençlerimize hizmet için, geleceklerine yön vermek için, spor alanında destek vermek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Karaağaç Arda Spor Kulübü, köklü bir kulüptür. 50 yılın üzerinde bir geçmişe sahiptir. Gençlere faydalı işler yapmak için bir araya gelindi. Öncelikle bir spor okulumuz ve altyapımız konusunda girişimlerde bulunacağız. Kadın ve erkek takımı olarak başarılara koşmak için elimizden geleni yapacağız. Stadımız aynı zamanda yapılacak, ihalesi yapıldı. Bu gerçekten Karaağaca gereksinim ve olması gereken bir şeydi. Bütün maçlarımız kendi sahamızda olduğu halde deplasman gibi yapıyorduk. Ama önümüzdeki sezon yetişmese dahi ikinci yarı büyük ihtimalle Karaağaç Mahallemizde stadın yapılmasından sonra maçlarımızı orada yapacağız. En başta stadın yapımında emeği geçen Sayın valimiz Yunus Sezer’e teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlikte bu yola çıktık. Hepsi gerçekten heyecanlı. Canı gönülden destek vermek için buradalar” dedi.

“TÜM AMACIMIZ GENÇLERİMİZİN SPORA YÖNELMESİ”

Karaağaç Arda Spor Kulübü sponsoru Olin Türkiye Satış Pazarlama Müdürü Melih Kirişada; “2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. Bu yıl da tekrar destekleme kararı alındı. Buradaki tüm amacımız gençlerimizin spora yönelmesi, sıkıntılı süreçlere girmemeleri. Edirne Olin Yağ Sanayi’nin amacı budur. Üçüncü yılında da umarım bugüne kadar başarıyla devam ettiler. Hepimizin destekleri ile değerli iş adamlarının destekleri ile bu senede umarım kulübümüzü güzel bir şekilde temsil ederler” diye konuştu.

“KARAAĞAÇ ARDA SPOR KULÜBÜNÜ İYİ BİR YERE GETİRECEĞİZ”

Karaağaç Arda Spor Kulübü altyapı sorumlusu Yalçın Günal, kulübü daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirterek; “Edirne, Avrupa dediğimiz bir şehrimiz. Burada sporun ve kültürün biraz düştüğünü düşünüyorum. Bunu artırmamız gerekiyor. Şimdi en başta tabi ki kadın futboluyla başladık. Yarın bunlar değişecek. Daha ileri şeyler yapabileceğiz. Ama Edirne’de futbola da, spora da destek çok az olduğu için maddiyat konusunda sıkıntılar olduğu için hiçbir şekilde ilerleyemiyor. İnşallah bunları aşacağız. Spor okullarıyla ilgili çalışmalara başladık. Yönetim kurulundaki arkadaşlardan da destek alarak hep birlikte Edirne’deki Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımını bir yere getireceğiz. Aynı zamanda erkek futbol takımını da bir yerlere getirip, onlarda da altyapıyı kurabiliriz. İnşallah daha iyi daha iyi şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.

İŞTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Aytaç Feda

Zati Çerkez

Tamer Karadağ

Emre Tokluoğlu

Ezgi Yavuz Aslan

Figen Feda

Olcay Şentürk

Emre Promet

Caner Tuna

Doğukan Yılmaz

Fuat Karaca

Mustafa Kutlu

Cesur Pakarda

Hüryan Hatikler

İsmail Bilgi

Hakan İnci

Murat Bulut

Abdullah Dönmez

Tuhanan Ule

Yalçın Günal

Ertuğrul Tanrıkulu

Fevzi Pekcanlı

Ethem Midilli

Mehmet Tokluoğlu

Çiğdem Gegeoğlu

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.