Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KALDIRIMLAR DA YENİLENECEK

Pınarhisar Belediyesi, ömrünü tamamlamış kaldırımları yeniliyor. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, “Yenilenen üst yapı, modern, begonit ve mineralli taşlar kullanılarak tasarlandı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2023 17:22
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
KALDIRIMLAR DA YENİLENECEK

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçenin ana cadde üzerinde gerçekleştirdikleri ana yol asfalt çalışmalarının ardından, altyapı çalışmaları sırasında tahrip olmuş ve dekoratif ömrünü tamamlamış kaldırımları yenileyeceklerini açıkladı.

Başkan Talay, yaptığı açıklamada, "İlçemiz ana cadde üzerinde tamamladığımız ana yol asfalt çalışmaları ardından altyapı çalışmalarımız esnasında tahrip olmuş aynı zamanda, dekoratif ömrünü tamamlamış kaldırımları yeniliyoruz" dedi.

Bu çalışma ile ilçenin sokak görünümünün modern bir şekilde yenileneceğini ve estetik bir atmosferin oluşturulacağını belirtti.

Yenilenen üst yapı, modern, begonit ve mineralli taşlar kullanılarak tasarlandı. Bu tasarım sayesinde ilçenin ana caddesi tamamen yeniden şekillendirilerek daha çağdaş bir görünüm kazanacak. Aynı zamanda, vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şekilde yürüyüş yapabileceği güvenli bir yaya yolu oluşturulacak.

Başkan Talay, projenin ilçe halkının günlük yaşamını daha iyi hale getirme amacını taşıdığını ve şehir estetiğine katkı sağladığını vurgulayarak, bu tür altyapı ve üstyapı projelerinin ilçenin genel gelişimine katkı yaptığını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.