Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAHRAMAN: “ÖN SEÇİM TALEP EDECEĞİZ”

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, partisinin olağan kurultayı sonrasını değerlendirdi. Kahraman; “Biz Edirne’de tüm ilçelerde ön seçim talep edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:50
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
KAHRAMAN: “ÖN SEÇİM TALEP EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, geçtiğimiz hafta sonu Özgür Özel’in genel başkan seçilmesiyle sonuçlanan kurultay sonrası gelişmeleri değerlendirdi.

Kahraman, yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirleme konusunda, Edirne’de merkez ilçe ve tüm ilçelerde ön seçim talep edeceklerini söyledi. Sadece ön seçimle de yetinilmeyeceğini aktaran Kahraman anket yapılacağını ve değerlendirmenin bunun sonucunda olacağını ifade etti. Kahraman, “Genel başkanlık seçiminden 1 gün sonra Genel başkanımız, il başkanlarıyla sabah kahvaltısı ve toplantı tertip etti. Genel Başkan’la birlikte güzel bir toplantı gerçekleştirdik. İl başkanlarının söz aldığı bir toplantı oldu. Ben de bunlardan biriydim. Önümüzdeki süreci değerlendirdik, işleyişin nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir değerlendirme toplantısıydı. Genel başkanımız çok kucaklayıcı bir konuşma yaptı. Yerel seçim sürecinden kesinlikle çok başarıyla çıkacağımızı ön görüyoruz. Genel başkanımız önümüzdeki hafta için de ayrıca toplantı talep etti. Salı günü parti meclisine gideceğiz. Sonrasında hem il başkanları hem de milletvekilleriyle beraber bir toplantı yapacağız. Daha sonraki gün de 81 il başkanı, genel başkanımızla beraber bir toplantı yapacağız. Tüzük kurultayının ne zaman ve nasıl olması gerektiğini konuşacağız. Çünkü 3 haftalık bir süre içinde tüzük kurultayı olması planlanıyordu. Üç hafta içerisinde bu tüm sorunların bu tüzüğe girmesi çok zor. Daha kapsayıcı bir tüzük olması lazım. Genel başkanımız verdiği bütün taahhütleri tutacağını yerine getireceğini söyledi. Biz de inşallah Edirne’de 9 ilçede başarılı olmak için çalışacağız. Biz tüm ilçelerimizde ön seçim talep edeceğiz. Genel başkanımız sadece ön seçimle aday gösterme olmayacağını, o ilçelerde anket de yapılıp ona göre değerlendirme yapılacağını söyledi” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.