Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman'dan Taybıllı iddiasına cevap

CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın adaylık için önerdiği iddia edilen Av. Harika Taybıllı'nın CHP Genel Merkezinden gelecek hafta için randevu talebi olduğuna dair duyumu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 21:18
Kaynak: MURAT SAVAŞ
Kahraman'dan Taybıllı iddiasına cevap

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Edirneli gazeteci Gökhan Tuzladan'ın sosyal medya hesabından yayımladığı video mesajı ile ilgili konuştu.

Tuzladan'ın, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kendisinin aday gösterilmemesi durumunda CHP Genel Merkezine, Edirne örgütüne aday adaylığı başvurusu yapmamış olan Avukat Harika Taybıllı’yı önerdiğine dair açıklamaları ile ilgili Batı Ekspres'e konuşan Kahraman, Edirne için aday adaylığı başvuru sürecinin tamamlandığını söyledi.

"RANDEVU TALEBİ DUYUMU VAR"

Kahraman, Av. Harika Taybıllı'nın gelecek hafta için CHP Genel Merkezinden randevu talebi olduğuna dair duyum aldığını açıklarken; CHP'nin Edirne'deki belediye başkan aday adaylığı sürecinin sona erdiğini ve 8 aday adayının bulunduğunu vurguladı.

"ADAY GELECEK HAFTA AÇIKLANABİLİR"

Edirne Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusu yapanlar için kentte düzenlenen anketlerin de tamamlandığını belirten Kahraman, CHP Edirne Belediye Başkan adayının gelecek hafta açıklanabileceğini sözlerine ekledi.

MURAT SAVAŞ

Kaynak: MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.