Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Çalışmaları Atölyesi’nde belge töreni

Tekirdağ’da Kadın Çalışma Atölyesi’nin tamamlanmasının ardından belge takdim töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
Kadın Çalışmaları Atölyesi’nde belge töreni

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerine yönelik olarak düzenlediği Kadın Çalışmaları Atölyesi tamamlandı. Kadın Çalışmaları Atölyesi’nin katılım belge töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi tarafından Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerine yönelik Aralık ayında başlatılan ve 8 hafta süren Kadın Çalışmaları Atölyesi’ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Göktaş tarafından takdim edildi.

Kadın Çalışmaları Atölyesi’nin kadınlar için son derece faydalı olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın toplumun en önemli özneleri olduğunu biliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Bu kapsamda, Kadın Çalışmaları Atölyesi’nde yer alan tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal alandaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. Etkinliğe katılan kadınlar, atölyelerin son derece faydalı geçtiğini dile getirdiler ve katkı ve desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.