Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Edirne adayı Çarşamba açıklanacak

Aday adaylığı süreci belli olduktan sonra hız kesmeden çalışmalarına devam eden Hamdi Sedefçi, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı’nın Çarşamba günü netleşeceğini söyledi. Sedefçi; “İnşallah adaylığımız netleştiğinde daha fazla çalışma imkanına kavuşacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 19:09
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İYİ Parti Edirne adayı Çarşamba açıklanacak

Edirne Belediye Başkanlığı’na İYİ Parti’den aday adayı olan Hamdi Sedefçi, çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalara esnaf ziyaretleriyle başlayan ve yaklaşık bir ay gibi bir sürede 800’e yakın esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini ve bu ziyaretlerde esnaf ve çalışanlarıyla birebir görüşmeler yaptığını söyleyen Hamdi Sedefçi, İYİ Parti’nin Edirne Belediye Başkan Adayı’nın önümüzdeki hafta Çarşamba günü açıklanacağını söyledi.

Sedefçi; “Sanayiyi bitirdik, bugün de Bedesten Çarşısı esnafını gezdik. Şu anda çok ilgi var, destek var. İşin başındayız, süreç erken. Henüz mahallelere çıkmadık. Esnaf gezilerini sürdürüyorum. Adaylık, Çarşamba günü netleşirse, inşallah o zaman çok daha fazla çalışma şansına kavuşacağız. Esnaf gezilerinde 800 civarı dükkanda, çalışanlarıyla beraber birebir görüşmeler yaptım. Görüştüğüm birçok kişinin destekler havaları vardı, söz verdiler. Şu anda güzel bir hava var. İnşallah bu hava daha da yükselerek devam eder diye düşünüyorum. Adaylığım Çarşamba günü netleşince daha rahat imkanlara kavuşacağız diye düşünüyorum” dedi.

ŞENER SENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.