Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTALYAN KOYU BAYRAMA HAZIR

Mecidiye Köyü Muhtarı Gürkan Akça, İtalyan koyunu bayrama yetiştirdi. Geçtiğimiz gün yağıştan etkilenen alanda bulunan Mecidiye yolları ve plajıyla bayrama hazır.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2023 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
İTALYAN KOYU BAYRAMA HAZIR

Geçtiğimiz günlerde Keşan’ın sahil bölgesini vuran yağıştan en çok zarar alt yapıda olıuşmuştu. Yağıştan etkilenen Mecidiye’de bayram tatili öncesi yol çalışmaları tamamlandı.

Mecidiye Köyü Muhtarı Gürkan Akça, “geçtiğimiz günlerde bölgemizde etkili olan yağışlar bizi de fazlasıyla etkiledi. Yağış anından itibaren önlemlerimizi aldı. Dere yataklarımızı açtık. Ama suyun önüne geçmek pek mümkün değil. Yağışın bayram öncesi olması da bizi mağdur etti. Biliyorsunuz İtalyan Koyumuzu ilk kez muhtarlık olarak halkın hizmetine açacağız. Yağışların afete dönüşmesi ve bunun bu döneme denk gelmesi bizi biraz korkuttu” dedi.

BU YILIN GÖZDESİ İTALYAN KOYU

Akça, İtalyan (kale) koyu yolu onarımını bitirdiklerini belirterek, “Mecidiye Köyü Muhtarlığı Sosyal Tesislerimizin Bulunduğu (italyan) Kale Koyumuzun Ana Cadde üzerinden giriş yolunun bakım, onarım ve genişleme çalışmalarını bitirdik. Biz herşeyimizle bayram tatilinde misafir ağırlamaya hazırız. İtalyan koyu için 107 adet şezlong siparişimizi vermiştik. Onlar da yarın (26 Haziran) gelmiş olacak. Mecidiye Muhtarlığı olarak, bu yıl tatilini bizimle İtalyan Koyunda geçirmek isteyen tüm misafirlerimizi ağırlamaya hazırız” şeklinde konuştu.

MUHTAR UYARDI

Muhtar Akça ayrıca olası yangınlara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Akça, “Yaz ayları geldi, çiftçilerimizin tam bir yıl gözü gibi baktığı buğday-arpa tarlaları kurudu. Her yıl sigara içen dikkatsiz şoförlerin düşünmeden camdan attıkları sigaralar yüzünden yüzlerce dönüm arazi, toprakta yaşayan binlerce canlı, tonlarca mahsul, çiftçimizin Umudu Ve Emeği Kül Oluyor. Lütfen yola sigara atmayın, çiftçimizin emeğini yakmayın” dedi.

ARZU ÖZDEMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.