Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte Kırkpınar Ön Elemesindeki İlk Eşleşmeler

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde ön eleme güreşlerine kayıt yaptıran 23 başpehlivanın rakipleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 15:26
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
İşte Kırkpınar Ön Elemesindeki İlk Eşleşmeler

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde ön eleme güreşlerine kayıt yaptıran 23 başpehlivan kuralarını çektiler.

Er Meydanı’na bugün saat 15.00’te çıkan 23 başpehlivan, kura çekerek rakiplerini belirlediler. Kura çekiminin ardından açıklanan sonuçlara göre ön eleme güreşlerinin ilk turunda; Bekir Eryücel ile Serkan Serttürk, Yalçın Üncül ile Mecit Yıldırım, Salih Erinç ile Yunus Emre Yaman, Şahali Kurt ile Okan Acar, Seçkin Duman ile Hamza Köseoğlu, Yıldıray Pala ile Cengizhan Şimşek, Feyzullah Aktürk ile Rıza Yıldırım, Arif Akın ile Süleyman Aykırı, Menderes Saltık ile Ali Yanatma, Semih Turgut ile Onur Balcı, Kaan Kaya ile Hamza Özkaradeniz eşleşti. Kurada 23 numarayı çeken başpehlivan Hasan Cengiz ise bir üst tura çıkma hakkı kazandı.

Kura çekiminin ardından başpehlivanlar, ön elemede son 8’e kalabilmek için güreşmeye başladı. İlk turda galip gelen başpehlivanlar, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılacak son 8 başpehlivanın belirlenmesi için 1 tur daha güreşecekler. Son 8’e kalan başpehlivanlar, ligde ilk 32’ye kalan başpehlivanlara katılarak toplam 40 sayısına ulaşılacak. 40 başpehlivan, Cumartesi ve Pazar günleri final güreşlerinde karşılaşacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.