Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte karatede ön elemeye gidecek kulüpler

Edirne’de gerçekleştirilen Trakya Karate Ligi karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılacak olan kulüpler belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 00:25
Kaynak: MERT ERİŞKİN
İşte karatede ön elemeye gidecek kulüpler

Edirne’de 800 sporcu, 33 kulüp ve Bulgaristan’dan 3 dost kulübün katılımıyla gerçekleşen Trakya Karate Ligi karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılacak olan kulüp listesi belli oldu.

TÜRKİYE ÖN ELEME ŞAMPİYONASINA GİDECEK KULÜPLER

Silivri Karate Spor Kulübü, 10 birinci, 8 ikinci, 6 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Kürşat Usda spor Kulübü, 6 birinci, 9 ikinci, 11 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Çorlu Karate Spor Kulübü, 6 birinci, 4 ikinci, 5 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Çorlu Destegül Spor Kulübü, 6 birinci, 3 ikinci, 10 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Şamiloğlu Karate Spor Kulübü, 5 birinci, 12 ikinci, 18 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Önel Karate Spor Kulübü, 5 birinci, 5 ikinci, 11 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü, 5 birinci, 3 ikinci, 5 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Dinçer Seferoğlu Spor Kulübü, 5 birinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü, 4 birinci, 9 ikinci, 11 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

KK Ares, Bulgaristan, 3 birinci, 4 ikinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Gaziosmanpaşa Demirbaş Spor Kulübü, 3 birinci, 3 ikinci, 4 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

SC Tornado, Bulgaristan, 3 birinci, 2 ikinci, 4 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Nilüfer Belediye Spor Kulübü, 3 birinci, 1 ikinci, 1 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Esenyurt Yıldızlar Spor Kulübü, 3 birinci, 5 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

İkitelli Spor Kulübü, 3 birinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Eyüpsultan Belediye Spor Kulübü, 2 birinci, 4 ikinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.  

Dojo İstanbulspor Kulübü, 2 birinci, 3 ikinci, 1 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Aske Karate Spor Kulübü, 2 birinci, 1 ikinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Şamilkan Spor Kulübü, 2 birinci, 1 ikinci, 2 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Kırklareli Gençlik ve Spor Kulübü, 2 birinci, 6 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 1 birinci, 6 ikinci, 10 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Keşan Belediyespor Kulübü, 1 birinci, 2 ikinci, 2 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Edirne Kutlu Spor Kulübü, 1 birinci, 1 ikinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Trakya Uzakdoğu Spor Kulübü, 1 birinci, 6 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Dünya Shotokan Karate Spor Kulübü, 1 birinci ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Susurluk Gençlerbirliği Eğitim Spor Kulübü, 2 ikinci, 1 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Karate Club “VAZHOD” Bulgaristan, 1 ikinci, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Lütfi Banuşoğlu İlkokulu Spor Kulübü, 3 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Çerkezköy Belediyesi Spor Kulübü 2 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

Edirne Akkaya Spor Kulübü, 1 üçüncü ile Türkiye Şampiyonası ön eleme seçmelerine katılmayı hak kazandı.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.