Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte CHP Havsa’nın ön seçim tarihi

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek ön seçimin tarihini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 17:35
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
İşte CHP Havsa’nın ön seçim tarihi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Parti Meclisi’nin (PM) kararıyla ilçede ön seçim kararının alınması ile ilgili Batı Ekspres’e konuştu.

Doğramacıoğlu, CHP Havsa İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek ön seçimin tarihi ve yerini açıkladı. Doğramacıoğlu, ön seçime katılacak üyelere de seslendi.

“20 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİZ”

Doğramacıoğlu, CHP Havsa İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek ön seçimin tarihi de açıklarken; “Parti Meclisi’mizin aldığı karar doğrultusunda Havsa ilçemizde belediye başkan adayı ve il genel meclisi üyeliği adaylarının tespiti için örgüt denetiminde 20 Ocak Cumartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında ilçe örgütü binamızda ön seçim yapılacaktır” dedi.

“HAVSA’DA CHP KAZANACAK”

Ön seçime katılacak parti üyelerine de seslenen Doğramacıoğlu; “Tüm üyelerimizin seçime katılmalarını talep ediyorum. Havsa’da demokrasi kazanacak, CHP kazanacak. Ön seçim, partimize ve Havsa’mıza hayırlısı olsun” sözlerine yer verdi.

HAVSA’NIN BELEDİYE BAŞKANLIK VE İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI

CHP Havsa İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek ön seçimde Havsa Belediye Başkan adaylığı için Hüseyin Özden, Özcan Arslan ve Yıldırım Sain yarışacak. Ön seçime katılacak İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylarının sayısı ise 4 olarak açıklanmıştı. Ön seçimde İl Genel Meclisi Üyeliği’ne aday olmak için de Ercan Kez, Fedayi Işık, Serdar Çığla ve Tunay Aslan yarışacak. Seçimlerin sonucunda İl Genel Meclisi üyeliği adaylığına 4 kişiden 2’si seçilecek.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.