Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş insanı Üzmen CHP’den aday adayı

Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Seyfi Alp Üzmen, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’nda tanıtım toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:41
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İş insanı Üzmen CHP’den aday adayı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru sürecinin sonuçlanması ile Edirne’den aday adaylığı başvurusunda bulunanlar tanıtım toplantısı düzenliyor. Edirne’de yarışacak olan 8 aday adayından birisi olan İş İnsanı Seyfi Alp Üzmen, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda tanıtım toplantısı düzenledi.

Selanik’ten Edirne’ye 1923 yılında mübadeleyle gelen bir ailenin çocuğu olduğunu söyleyen Üzmen, Edirne’nin sıkıntılarını bildiğini ve bu sıkıntıları çözmek için ekibiyle beraber hazır olduğunu belirtti. Üzmen; “İlk orta ve liseyi Edirne’de okudum. Üniversite lisansımı Eczacılık Fakültesi’nde yaptım. Şu an hem ilaç sektöründe hem de inşaat ve ihracat sektöründe çalışıyorum. Edirne’mizin sıkıntılarını biliyoruz. Problemlerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu problemleri çözecek projemiz, ekibimiz hazır. Bu sebeple aday oldum ve eğer Edirneliler de teveccüh gösterirse ve Allah nasip ederse, Edirne’nin başkanlığına adayım” ifadelerini kullandı.

Aday adaylığı açıklayan Üzmen’e ve diğer aday adaylarına başarılar dileyen CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ise; “Alp Bey’in başvurusunu aldık. Ben kendisine ve partimize gönül vermiş tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Alp Bey’e de çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Hem Edirne’mize hem de ülkemize hayırlısı olsun” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.