Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpçi’den tabelalı çukur protestosu

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan aday adayı Av. Özben İpçi, Edirne’deki yollarda çukurları tabela yaptırarak protesto etti. İpçi hazırladığı tabelaya “Recep Gürkan Çukuru” yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2023 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2023 15:09
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İpçi’den tabelalı çukur protestosu

 İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Av. Özben İpçi, Edirne’de yolların bozuk olmasını protesto etti.

İpçi, protestosunda yollardaki çukurlardan birisine yetkilileri harekete geçirmek adına “Recep Gürkan Çukuru” adını vermek istediklerini söyledi. Bu konuda tabela da hazırlayarak çukurun bulunduğu noktada açıklama yapan İpçi; “Bugünkü açıklama yapacağımız yeri bulabilmek bizler için hiç kolay olmadı, o kadar çok öneri ve istek geldi ki bir araya geldiğimiz vatandaşlardan, bizce en uygununu seçmek zorunda kaldık. Bulunduğumuz yer Edirne'nin girişi sayılabilecek, Edirne'ye gelenlerin ilk gördüğü noktalardan birisi. Halkımızdan ‘muhalefet yok, sorunları ortaya koymuyorlar, eleştirmiyorlar’ sözlerini değerlendirerek bugün şehrimizin sorunlarından birini daha halkımız için bir kez daha vurgulamak, etkin muhalefet yaptığımızı göstermek için buradayız.

Edirne'nin bakımsız ve çukur dolu yollarını dile getirmek, çözüm için yetkilileri hareketlendirmek adına, Edime Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan'ın da eleştiriye ne kadar açık ve nüktedan olduğunu da bilerek, önünde bulunduğumuz haftalardır yolun ortasında duran bu çukura ‘Recep Gürkan Çukuru’ adını vermek istedik. Hayırlı uğurlu olsun, umarım yetkililer halkın isyanına kulak vererek, ağır kış şartları başlamadan bu soruna acil bir çözüm bulurlar. Sorunun çözümünde bir katkımız olursa ne mutlu bizlere” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.