Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnatçı öksürüğe “Kozalak Şurubu”

Edirneli aktar Gökhan Baraz, doğal ve etkili bir formülle Servi kozalağından elde edilen Kozalak Şurubunun inatçı ve kuru öksürüğe çok iyi geldiğini belirterek “Öksürük sorunlarıyla başa çıkmak isteyenlere doğal bir çözüm” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 20:23
Kaynak: MERT ERİŞKİN
İnatçı öksürüğe “Kozalak Şurubu”

Edirne'nin Saraçlar Caddesi'nde faaliyet gösteren aktar esnafı Gökhan Baraz, son zamanlarda artan solunum enfeksiyonlarına dikkat çekerek Kozalak Şurubunun Edirne halkı arasında büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Baraz, Kozalak Şurubunun özellikle balgamlı öksürük ve nefes açma konusunda etkili olduğunu vurgulayarak, aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendiren özelliklere sahip olduğunu belirtti.

Edirne'deki müşterilerinin Kozalak Şurubuna olan talebinin giderek arttığını söyleyen Baraz, ürünün doğal içeriği ve sağlığa olan olumlu etkileri nedeniyle tercih edildiğini dile getirdi.

“GÜNDE 2 DEFA BİRER YEMEK KAŞIĞI ÖNERİYORUZ”

Günlük kullanım için 2 defa birer yemek kaşığı önerdiklerini belirten Baraz; “Kozalak Şurubu, doğal ve etkili bir formülle Servi kozalağından elde edilmektedir. Bu özel şurup, balgamlı öksürükleri hafifletme ve nefes açma özelliği ile bilinir. Günlük kullanım için günde 2 defa birer yemek kaşığı öneriyoruz. Ayrıca, öksürük krizleri sırasında da bir kaşık almanın rahatlatıcı etkisi olacaktır. Edirne'de devam eden salgın sürecinde, öksürük problemleri artış göstermiş durumda. Bu nedenle, kozalak şurubu önerisi, bize başvuran vatandaşlar arasında önemli bir tercih haline gelmiş durumda” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

 

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.