Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İKRAMİYE TÜM EMEKLİLERE VERİLMELİ”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, emekli ikramiyelerinin tüm emeklilere verilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2023 17:18
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“İKRAMİYE TÜM EMEKLİLERE VERİLMELİ”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, gerçekleşen son kabine toplantısında milyonlarca emekliyi ilgilendiren Cumhuriyet'in 100. yılına özel emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye verilmesiyle ilgili olarak sadece emeklilere değil bu paranın çalışan emeklilere de verilmesi gerektiğini savundu.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Aktaş açıklamasında “Ülkemizin dört bir yanında emeklilerimiz, yıllarını çalışarak geçirmiş insanlarımızdır. Ancak maalesef birçok emekli, aldığı düşük maaşla geçim sıkıntısı çekmektedir. Bu nedenle, tek seferlik olarak verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin, özellikle sadece çalışmayan değil çalışan emeklilere de verilmesi gerekmektedir. Bu destek, emeklilerimizin biraz olsun nefes alabilmelerine yardımcı olacaktır” dedi.

Aktaş, ayrıca emeklilerin sadece maddi destekle değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da desteklenmeleri gerektiğini belirtti.

Aktaş, “Toplum olarak emeklilerimize minnettarız. Onların yıllarca süren emekleri ve tecrübeleri, ülkemizin temel direğidir. Bu değerli insanlarımıza sahip çıkmak, sadece bir görev değil, aynı zamanda insanlık vazifesidir. İYİ Parti olarak, emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.