Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İkide iki yapacağımıza inanıyoruz”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Aslan, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “İkide iki yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 10:37
Kaynak: ERGİN SÖZER
“İkide iki yapacağımıza inanıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ile beraber İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Havsa’ya bağlı Naipyusuf, Hasköy ve Musulça köylerinde kahvehane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Köy ziyaretleri ile ilgili ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Tunay Aslan, köylerdeki vatandaşların kendilerini güleryüzle karşıladıklarını belirterek şunları söyledi;

“Köylerimizdeki vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı çok memnunuz. Köy ziyaretlerimizde halkımızın sorunlarını dinliyor, taleplerini not alıyoruz. İl Genel Meclisi Üyeliği adayları olarak ikide iki yapacağımıza inanıyoruz. Havsamızın köylerinde yaşanan sorunları çözmek, halkımızın yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızın desteği başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ziyaretlerimize durmaksızın devam edip tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. Bu vesileyle bizleri güler yüzle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.