Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

IEEE TÜ Öğrenci Kolu üyelerinden Tabakoğlu’na ziyaret

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, IEEE Trakya Üniversitesi Öğrenci Kolu üyelerini kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
IEEE TÜ Öğrenci Kolu üyelerinden Tabakoğlu’na ziyaret

IEEE (İnstutite of Electrical and Electronics Engineering) Trakya Üniversitesi Öğrenci Kolu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Mühendislik Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi Recep Şaban Ak, bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler ve Mayıs ayında gerçekleştirmek istedikleri Mühendislik alanı ile ilgili kariyer fuarı hakkında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bilgi verdi. 2023 yılında kazandıkları Bölgesel Örnek Öğrenci Kolu ödülü hakkında da bilgi veren Ak “Bu ödüle IEEE 8. Bölge'de (Avrupa - Ortadoğu - Afrika - Rusya) 765, Türkiye içerisinde 87 Üniversite arasından Trakya Üniversitesi Öğrenci Kolu layık görülmüştür. Bu ödülün amacı örnek IEEE öğrenci kollarının kamuoyu tarafından tanınmasını sağlamaktır. Öğrenci etkinliklerimiz aracılığıyla yenilikçi ruhumuz, kararlılığımız ve etkili katkılarımız yalnızca tanınmakla kalmadı aynı zamanda IEEE Topluluğu içinde değer odaklı ve bilgi paylaşımları deneyimi yaratmada bir mükemmellik ölçütü oluşturdu. Öğrenci etkinliklerine yönelik yenilikçi yaklaşımımız alanımızda, gelecekteki profesyonellere ilham vererek ve onları yetiştirerek, IEEE öğrenci üyelerinin büyümesine büyük katkı sağladığı ödül komitesi tarafından tarafımıza bildirilmiştir” dedi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilerinin başarılarından gurur duyduğunu ifade ederek hepsini tek tek tebrik etti. IEEE Trakya Üniversitesi Öğrenci Kolunun çalışmalarının örnek niteliğinde olduğunu ifade eden Rektör Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü olarak her konuda kendilerine destek vereceklerini söyleyerek, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.