Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba ziyaretlerine devam ediyor

Cumhur İttifakı Edine Belediye Başkan adayı Belgin İba, ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
İba ziyaretlerine devam ediyor

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ile sık sık bir araya gelen İba, talep ve önerileri dinliyor.

İlk olarak masa tenisi turnuvasına katılan İba; “Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yeşilay Derneği Edirne Şubesi tarafından Ekrem Demiray Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Yeşilay Haftası Masa Tenisi Turnuvası’na katılım sağladık. Masa Tenisi İl Temsilcimiz Pakize Akın Uz ile 4 yaştan başlayan toplamda 70 sporcumuzun mücadelesine tanıklık ettik. Sporun gücünü, Edirne’mizin gücüne katacak; pek çok branşta sporda Edirne’mizin hak ettiği atılımları gerçekleştireceğiz” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ VE HAZIR HİSSEDİYORUZ”

Edirne’yi hak ettiği yere taşıyacaklarına değinen İba; “Balık Pazarı esnafımızı ziyaret ettik; alışverişe çıkmış hemşehrilerimizle selamlaştık. İyi dilekleri ve güzel temennileri ile çok daha güçlü ve hazır hissediyoruz. Hep birlikte Edirne’yi hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

İBA AÇILIŞLARA KATILDI

Hukuk ve Danışmanlık Bürolarının açılışına da katılan İba; “Av. Mehmet Hulusi Bengür, Av. Beyza Doğan ve Av. Erdem Büğrü’nün Edirne Adliye Sarayı karşındaki Özen Plaza'da faaliyet verecek Hukuk ve Danışmanlık Bürolarının açılışını gerçekleştirdik. Adalete hizmet verecek olan hukuk insanlarımıza ve Edirne’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“KADIN GİRİŞİMCİLERİN SAYISI ARTACAK”

Daha sonra market açılışına katılan İba, “İş insanı Sn. Nefise Kudusçu tarafından Edirne’mize kazandırılan Enn Market’in açılışını gerçekleştirdik. Kendisine ve Edirne’mize hayırlı uğurlu olsun. Kadın girişimcilerimizin sayısını artıracak projelerimizle geliyoruz” şeklinde konuştu.

“EDİRNE’YE LEZZET KATACAK İŞLETMEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kafe açılışına katılan İba, “İş insanı Sn. İbrahim Cem Arslan tarafından ilimize kazandırılan Leo Coffee Company’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Edirne’mizin lezzetine lezzet katacak işletmemiz, bereketli olsun” dedi.

“SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR EDİRNE HAZIRLIYORUZ”

Mevlitte vatandaşlar ile bir araya gelen İba; “Onur ve Asya Dada çiftinin evlatları Aslan Dada’nın bebek mevlidine katıldık. Yavrumuza sağlıklı, güzel bir ömür diliyorum. Edirne’mizin geleceği olan güzel evlatlarımız, sizlere çok güzel bir Edirne hazırlıyoruz” diye konuştu.

“EDİRNE’MİZ İÇİN GÖRÜŞLERİNİ ALDIK”

Ayşekadın’da esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden İba; “Ayşekadın esnafımızı ve kahvehanelerimizi ziyaret ettik. Destek ve dualarına talip olduk. Hepimiz için Edirne’miz için görüşlerini aldık, fikirlerini dinledik” ifadelerine yer verdi.

“AMATÖR KULÜPLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Şükrüpaşa Spor Kulübü’nü de ziyaret eden İba; “Şükrüpaşa Spor Kulübü’müzün antrenmanına katıldık.  Çekirdekten spora gönül ve emek veren evlatlarımızla ve aileleri ile sohbet ettik. Amatör kulüpleri, gençliğimiz ve şehrimiz için çok önemsiyoruz. Projelerimizde de, amatör spor kulüplerimize, yerel yönetim olarak sunacağımız desteklere yer verdik. Sporla gelişecek, Edirne’mizi büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

İBA’DAN SİTE ZİYARETLERİ

Şelale Evleri Sitesi’nde vatandaşlar ile buluşan İba; “Şelale Evleri Sitesi sakinleriyle buluştuk, hemşehrilerimize Edirne’miz için çalıştığımız, planladığımız projelerimizden bahsettik, fikirlerini ve desteklerini istedik. Misafirperverlikleri için, bizlere gösterdikleri teveccühleri için hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi. Altuğ Kent Sitesi’nde yaşayanlar ile bir araya gelen İba; “Altuğ Kent Sitesi sakinleri ile bir araya geldik, güzel bir akşam sohbeti gerçekleştirdik. Projelerimizi ilgiyle karşılayan hemşehrilerime güzel dilekleri için yürekten teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. Son olarak İhlas Evleri Sitesi’ni ziyaret eden İba; “İhlas Evleri Sitesi’nde ikamet eden hemşehrilerimiz ile buluştuk; Edirne’mizden bahsettik. Projelerimizle, tüm hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya ve güzelleştirmeye talibiz” diye konuştu.

İBA KADINLARLA BULUŞTU

Bir restoranda kadınlar ile buluşan İba şöyle konuştu; “Hemşehrilerimizin organize ettiği Kadınlar Günü etkinliğine katıldık. Bir gün değil, bir dönem değil, kadınlarımızın değerini her gün bilecek; kadınlarımıza daima destek olacak bir yönetim anlayışıyla geliyoruz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.