Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’yı onursal başkan seçtiler

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Edirne Şubesi, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba’ya onursal başkan seçti.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
İba’yı onursal başkan seçtiler

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Edirne Şubesi, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba’ya onursal başkanlık verdi.

Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’ni ziyaret eden İba, dernek başkanı ve üyelerle bir araya geldi. Önceki ziyareti esnasında Şube Başkanı Ali Bilgin, Başkan İba’ya fahri üyelik teklifinde bulundukları belirtti. İba da tekliften duyduğu memnuniyeti dile getirerek kabul etti. Daha sonra teklifi yönetimle paylaşan Dernek Başkanı Bilgin, yönetimin isteği üzerine İba’yı onursal başkan olarak seçtiklerini belirtti.

“ONURSAL BAŞKAN OLMANIN GURURUNU YAŞADIM”

İba, onursal başkanlıktan duyduğu gururu belirterek; “Derneğimize onursal başkan olmanın gururunu yaşadım. İstek ve talepleri bizim için çok önemli. Emniyetimiz ve güvenle yaşamamız için yıllarca fedakârca hizmet vermiş dernek mensuplarımızın kıymetini biliyor ve daima destekçileri olmayı sürdürüyoruz” dedi. Şube Başkanı Bilgin ise “Bizler Belgin İba hanımefendiyi onursal başkan olarak seçtik. İnşallah Edirneliler de belediye başkanı olarak seçer. Memleketimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.