Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba ve AK Parti heyetinden Batı Ekspres’e ziyaret

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba ve AK Parti heyeti, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Batı Ekspres’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 20:17
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
İba ve AK Parti heyetinden Batı Ekspres’e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Batı Ekspres’i ziyaret etti.

İba’ya ziyaretinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Balta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve parti yöneticileri eşlik etti. Batı Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nilay Yılmaz, ‘batiekspres.com’ internet haber sitesi Yazı İşleri Müdürü Murat Savaş ve muhabirleri ile bir araya geldi.

İba ve AK Parti heyeti, ziyarette gazete ve internet haber sitesi çalışanlarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. İba, gazete ve internet haber sitesini düzenli olarak takip ettiğini belirterek; tarafsız ve güncel haberi nedeniyle tebrik etti. Batı Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nilay Yılmaz, ‘batiekspres.com’ internet haber sitesi Yazı İşleri Müdürü Murat Savaş ise İba ve AK Parti heyetine ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.