Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba Regaib Kandili’ni kutladı

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak, tüm Edirnelilerin ve İslam Âleminin kandilini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
İba Regaib Kandili’ni kutladı

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İba; “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan bu mübarek atmosferi hep birlikte karşılamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran ve ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile oluyor” dedi.

İba, Regaip Kandili'nin birlik ve beraberliğe, maddi manevi sıkıntılardan kurtulmaya vesile olmasını diledi. İslam âlemi için önemli ve anlamlı günlerin inananlarca dua, tövbe ve ibadetler ile değerlendirilmesi gerektiğini belirten İba; “Üç aylar duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktasına ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir dönem. Birlik beraberliğimizi bu mübarek günlerde daha da güçlendirmeliyiz. Terörle mücadelenin kahramanlarına, askerimize, polisimize hayır dualarımızı gönderiyoruz” İfadelerini kullandı.

Semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inandığını söyleyen İba; “Mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm İslam âlemine barış, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, fedakâr gazilerimize, kahraman milletimize selametler diliyorum” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.