Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba nikah şahidi oldu

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, bugün esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, bebek mevlidi ve bir nikaha katıldı. İba, katıldığı nikahta şahit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
İba nikah şahidi oldu

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.  

İba, Edirne’de esnaf Kemal Öztürk ve Cengiz Topçu’nun işletmelerine konuk olurken; Mevlana Camii’nde de bebek mevlidine katıldı. İba, daha sonra ise katıldığı bir nikah töreninde nikah şahidi oldu.

“SOKAĞIN SESİNİ DUYMAK ŞART”

Esnaf Kemal Öztürk’ü ziyaret eden İba; “Börek işletmesi sahibi Kemal Öztürk’le ve hemşehrilerimizle sıcak çayımızın eşliğinde sohbet ettik. Sokağın sesini duymak şart. Edirne’nin ihtiyaçlarını anlamak, vatandaşımızın beklentilerini karşılayabilmek için önce dinlemek şart. Dinlemeye devam edeceğiz Hemşehrilerimizin görüşleri ile, hep birlikte Edirne diyerek Edirne’yi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

“ADIM ADIM EDİRNE’Yİ GEZMEYE DEVAM”

İba, esnaf Cengiz Topçu’yu da işletmesinde ziyaret ederek; “Börekçisi işletmecisi hemşehrimiz Cengiz Topçu’yu ve emekleriyle hayata değer katan kadın çalışanları ziyaret ederek işlerinde hayırlar diledik. Hava soğuk ama hemşehrilerimizin yürekleri ve samimiyetleri içimizi ısıtıyor. Adım adım Edirne’yi gezmeye devam. Herkesi dinleyeceğiz, her görüşe kulak vereceğiz. Sen, ben, o demeyecek, hepimiz diyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE’MİZİN TÜM EVLATLARI İÇİN HAYALİMİZ VAR”

İba, esnaf ziyaretlerinin ardından Erman ve Nurşah Arabacı çiftinin bebek mevlidine katıldı. Mevlidin ardından yaptığı açıklamada İba; “Erman ve Nurşah Arabacı çiftinin nur topu oğulları Ali Kemal’in Mevlâna Camii’ndeki bebek mevlidine katıldık. Ali Kemal için ve Edirne’mizin tüm evlatları için var bir hayalimiz” sözlerine yer verdi.

“ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR”

İba, son olarak ise bir nikâh törenine katıldı. Katıldığı nikâhta şahit olan İba; “Merkez İlçe Başkanımız Engin Makak ile birlikte Burcu ve Halil Büyükkılıç kardeşlerimizin nikâh şahidi olduk. Çiftimize bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.