Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İBA HELALLİK İSTEDİ

Geçtiğimiz hafta trafik kazası geçiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, sağlık durumunun iyi olduğunu ve arayan herkese teşekkür ettiğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2023 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2023 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
İBA HELALLİK İSTEDİ

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, geçtiğimiz hafta Tekirdağ’da bir toplantıya katılmaya giderken Muratlı civarında trafik kazası geçirmiş ve herkesi korkutmuştu.

İba kazanın hemen ardından dostlarını ve sevenlerine sağlık durumunun iyi olduğunun mesajını vermişti fakat vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu da gelen bilgiler arasındaydı.

İba, bugün ise sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Değerli arkadaşlarım, dostlarım, büyüklerim, kardeşlerim ve çok kıymetli hemşerilerim. Öncelikle şükürler olsun, sağlık durumumuz iyi. Geçtiğimiz hafta yaşadığımız trafik kazası sonrası, telefonla arayan ve mesajlarıyla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Hepinize geri dönüş yapma fırsatı bulamadım, bu yüzden hakkınızı helal edin.

İyi dilekleriniz ve dualarınız sayesinde bu süreci çok daha hızlı atlatabiliyorum. Sizlerin sevgi dolu mesajları, moral ve motivasyon kaynağım oldu.

Rabbim, hepimizi kazalardan ve belalardan korusun. Tekrar her birinize, kıymetli mesajlarınız için içtenlikle teşekkür ediyorum”

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.