Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan taraftarlara destek sözü

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İba, Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği ile bir araya gelerek desteklerinin süreceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan taraftarlara destek sözü

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hep Birlikte Edirne sloganıyla yola çıkan İba, vatandaşların taleplerini dinleyerek not alıyor.

“TARAFTARLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

İlk ziyaretini Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği’ne yapan İba, “Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği Başkanı Kıvanç Arda ve değerli dernek üyelerimizle bir araya geldik. Edirne’mize ve şehrimizin takımı Edirnespor’umuza gönül vermiş taraftarlarımıza her zaman destek verecek ve her zaman yanlarında olacağız” dedi.

“YAPABİLECİĞİMİZ DESTEKLERİ GÖRÜŞTÜK”

Sınır kapıları ve gümrükleri ziyaret eden İba, “Bugün ziyaretlerimize sınır kapılarımız, gümrüklerimizle başladık. Kapıkule Sınır Kapımızda faaliyet gösteren Gümrük Müşavirlerimiz ile bir araya geldik. Şehrimizin tüm girişleri ve gerek ticaret gerek turizm hacmini artıracak projelerimizden söz ettik. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürümüz Nihat Kınık ve gümrük personelimizi ve Kapıkule Gar Müdürlüğü, Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü personeli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Gümrük süreçleri ve bu noktalarda yapabileceğimiz desteklerle ilgili görüştük. Ülkemize giriş noktasında özel yeri olan serhat şehrimizin her köşesini güzelleştirmek için hazırız” ifadelerine yer verdi.

“HEPSİNİ NOT ALIYORUZ”

Kapı Kule’de esnaflarla bir araya gelen İba, “Kapıkule'de faaliyet gösteren Londra Camping esnafını ziyaret ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Daha önce de ziyaret ettiğimiz hemşehrilerimizle dileklerini, taleplerini görüştük. Hepsini not alıyoruz. Edirne’miz için dileklerimiz bir bir gerçek olacak” diye konuştu.

“SESLERİNE SÖZ OLUYORUZ”

Osmaniye Caddesi’ndeki esnafların taleplerini dinleyen İba, “Osmaniye Caddesi üzerindeki esnafımızı ziyaret ettik, şehrimiz için dileklerini, taleplerini görüştük. Yıllardır yaptığımız gibi, bu şehri, bu şehrin sakinlerinden, komşularımızdan, esnafımızdan, hemşehrilerimizden dinliyoruz. Bugüne dek yerel yönetimce duyulmayan seslerine, söz oluyoruz. Olmaya da devam” dedi.

“HEMŞEHRİMİZİN HAKETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMALARINA AZ KALDI”

İftar organizasyonunda vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Tut Elimi Derneği Edirne Şubesi'nin iftar organizasyonuna katıldık. Derneğimizin Edirne Şube Başkanı Sn. Şule Yörük’e ve dernek üyelerimize nazik davetleri, samimiyetleri için teşekkür ediyorum.  Tüm sivil toplum kuruluşlarımıza olduğu gibi, Derneğimize de desteğimiz daim olacak. Sivil toplumun gücüyle, Edirne’mizin her bir köşesine ulaşmak ve şehrimizi, hemşehrilerimizi hak ettikleri değere kavuşturmak için çok az kaldı” şeklinde konuştu.”

“DİLEKLERİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ”

Talatpaşa Mahallesi’nde kahvelerdeki vatandaşları ziyaret eden İba, “Talatpaşa Mahallesi Bostan Pazarı Mevkii’ndeki kahvehanede hemşehrilerimizle buluştuk. Her birinin anlattığı bizler için kıymetli; hiçbir ayrım gözetmeksizin her bir hemşehrimizin beklentisi, dilekleri bizim için kıymetli. Destekleri için gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“PROJELERİMİZDEN BAHSETTİK”

Çavuşbey Mahallesi’ndeki vatandaşların projelerini çoktan duyduğunu belirten İba şöyle konuştu; “Çavuşbey Mahallesi Papazoğlu Mevkii’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik.  Projelerimizin çoğunu çoktan duymuşlar. Detaylarını konuştuk, yeni Edirne’mizde bizi bekleyen güzelliklerden bahsettik. Bu güzel karşılamaları ve samimi destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum”

“MEVKİ MAKAM DEĞİL, GÖNÜLLER BİZİM HEDEFİMİZ”

Hedefinin gönüllere girmek olduğunu vurgulayan İba, “Çavuşbey Mahallemizde Azal ve Vedat Kalıp çiftinin evlerine misafir olduk. Biz 5 yıldır böyle can cana ve gönül gönüleyiz. Mevki makam değil, gönüllerdir bizim hedefimiz. Sizlerin gönüllerine girebilmenin ötesinde bir mutluluk yok. Sağ olun, var olun” diye konuştu

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.