Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba'dan özel ziyaretler

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ziyaretlerine devam ediyor. İba, dün ev ziyareti, söz töreni ve geçmiş dönem Edirne Barosu Başkanı Avukat Alper Pınar’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2023 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2023 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
İba'dan özel ziyaretler

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ev ziyaretlerine devam ediyor. Abdurrahman Mahallesi’nde Nefise Ezme’nin evine misafir oldu. İba, “Abdurrahman Mahalle’mizden Nefise Ezme Hanım'ın hanesine misafir olduk. Güzel sohbetleri, değerli komşularının ve kendilerinin güler yüzleri, çayları kadar lezzetliydi. Bu güzel davet ve keyifli sohbet için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İBA’DAN SÖZ TÖRENİ

 AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, dün Gürkan ve Zümrüt Kaba çiftinin kızlarının söz törenine katıldı. İba, “Gürkan ve Zümrüt Kaba çiftinin kızları Neslişah ile müstakbel eşi Serhan’ın söz törenine katıldık. Allah tamamına erdirsin. Tüm gençlerimize mutlu yuvalar nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

ESKİ BARO BAŞKANINA ZİYARET

 İba, Geçmiş dönem Edirne Baro Başkanı Avukat Alper Pınar’ı ziyaret etti. İba, “Bugün, Edirne'mizin bir başka hukuk insanı, geçmiş dönem Edirne Barosu Başkanı Avukat Alper Pınar’ı da ofisinden ziyaret ettik. Nazik kabulleri için kendisine teşekkür ediyorum. Hukuk, önceliğimiz, en önemli değerimiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.