Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan mevlit, doğum günü ve nikah mesaisi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hep Birlikte Edirne' sloganıyla yürüttüğü saha ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan mevlit, doğum günü ve nikah mesaisi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha ziyaretlerini sürdürüyor. İba, mevlit, doğum günü ve nikah törenlerine katıldı.

“EVLATLARIMIZA GELECEK HAZIRLAMAK İÇİN HAZIRIZ”

Aynı gün içerisinde Lalapaşa İlçe Başkanı Seçkin Yörük’ün torunu, Burak ve Eftalya Yörük çiftinin bebeği Almina'nın bebek mevlidine katılan İba, çiftin bebeğine ve tüm evlatlara güzel bir gelecek hazırlamak için hazır olduklarını belirtti.  Daha sonra Tolga ve Pelin Yörük çiftinin evlatları Karan Bebeğin mevlidine katılan İba, çiftin bebeğine sağlıklı ve güzel ömür diledi. Ardından Uğur Kaymak’ın evladı merhum Batuhan Yener Kaymak ve Sedat Bilgin’in kayınvalidesi merhume Mihriman Yılmaz’ın ruhları için Darü-l Hadis Camii’nde okutulan mevlit programına katılan İba, ölmüşleri dualarla, rahmetle ve saygıyla andı.

“NİCE SENELER”

İbrahim ve Büşra Küçük çiftinin kızı Elanur’un 6 yaş doğum günü kutlamasına katılan İba, aile ve yakınlarıyla güzel vakit geçirerek sohbet etti. İba, çiftin kızlarına güzel ve sağlıklı seneler diledi.

“ÇİFTLERİMİZE BİR ÖMÜR BOYU SAADET DİLİYORUM”

Demir ve Lazoğlu ailelerinin mutlu gününde, evlatları Ahmet ve Simge’nin nikah törenlerine katılan İba, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ardından Kuvan ve Bekçi ailelerinin evlatları, Gamze ve Ümit’in nikah merasimlerine katılarak çiftlerine mutluluklar dileyen İba, “Yeni yuva kuran tüm çiftlere kolaylıklar ve iki cihan saadeti diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.