Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan kadınlara pazaryeri müjdesi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İba, ziyaretlerinde projelerini anlatıyor. Halk eğitim merkezinde kadınlarla buluşan İba, kadınların yaptığı eserleri ekonomik katkıya dönüştürecek pazaryerleri müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan kadınlara pazaryeri müjdesi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. İba, Edirne Halk Etiğim Merkezi’ndeki Hayat Boyu Öğrenme Kurslarını, Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki kahvehaneleri ve son olarak Özgür Çocuklar Parkı’nda esnaflar ile bir araya geldi.

“KADINLARIMIZLA GURU DUYDUK”

Kadınlarla guru duyduğunu belirten İba, “Ayşekadın Mevkiindeki Edirne Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Hayat Boyu Öğrenme Kurslarını ziyaret ettik. Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize kolaylıklar diledik; birbirinden güzel el emeklerini gördük, kadınlarımızla bir kez daha gurur duyduk. Yeni Edirne’mizde bu güzel eserleri ekonomik katkıya dönüştürmeleri için pazaryerleri imkânı ile ilgili müjdemizi de verdik” dedi.

“BEKLENTİLERİNİ NOT ALDIK”

Şükrüpaşa Mahallesi’nde esnaf ziyaretini sürdüren İba, “Şükrüpaşa Mahallemizde esnaf ve kahvehanelerimizi ziyaret ettik. Hem sohbet ettik hem de dileklerini, beklentilerini tek tek not aldık. Güzel karşılamaları, samimi destekleri için her birine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“DEĞERLİ DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Vatandaşlara projelerini anlatan İba, “Özgür Çocuklar Parkı mevkiindeki esnaf ve kafelerdeki vatandaşlarımızla görüştük, hatırlarını sorduk, projelerimizden bahsettik. Değerli destekleri için her birine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.