Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan hentbol atışı

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Saha çalışmalarına devam eden İba, vatandaşların isteklerini dinliyor. Birçok yeri gezen İba, Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü sporcularıyla antrenmanda buluşarak hem sohbet etti hem de hentbol oynadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan hentbol atışı

‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, projelerini vatandaşlar ile paylaşıp desteklerini istiyor.

İlk olarak Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü ziyaret eden İba, “Edirne İl Göç İdaresi Müdürü Sn. Musa Aşılıoğlu ve Müdürlük çalışanlarını ziyaret ettik; görevlerinde kolaylıklar diledik. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bir sonraki ziyaretinde bir tekstil fabrikasını ziyaret eden İba, “Cemfashion Tekstil AŞ’nin Müdürü Sayın Rıdvan Dinçer ve fabrika emekçisi hemşehrilerimizle görüştük, desteklerine, dualarına talip olduk. Sohbetleri ve değerli görüşleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“ESNAFIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK”

Osmaniye Caddesi’nde esnaflarla buluşan İba, “Osmaniye Caddesi’ndeki esnafımızla bir araya geldik. Esnafımızın sesine daima kulak verdik ve vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

“DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü’nün sporcularıyla bir araya gelen İba, “Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu ve Edirne’mizin ilk Kadın Hentbol Takımı’nın 12 değerli sporcusu ile bir araya geldik. Kızlarımızla gurur duyduk, takımımız ile ilgili bilgiler aldık. Yeni Edirne’de şehrimizin takımlarını desteklemek ve sporcularımızın geleceği için çalışmak en öncelikli projelerimizden. Destekleri ve güzel karşılamaları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’MİZİ HAKETTİĞİ GÜZELLİKLERE KAVUŞTURACAĞIZ”

Kurtuluş Mahallesi’nde Belkoop Sitesi’nde vatandaşlar ile buluşan İba, “Kurtuluş Mahallesi Belkoop Sitesi’ndeki vatandaşlarımızla buluştuk. Güzel sohbetleri ile akşamımızı şenlendiren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

“HER KÖŞESİ İLE BU ŞEHİR BİZİM”

Son olarak Eski Toki Mevkiinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen İba, “Yine Kurtuluş Mahallemizde yer alan Eski TOKİ Mevkiindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Her bir semti ile, her mahallesi, her köşesi ile bu şehir bizim, bu şehir hepimizin. Biz Edirne’yiz” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.