Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan hal müjdesi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ziyaret ettiği Edirne Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Emre Ray ve hal esnafına meyve sebze halinin yenileceğinin müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan hal müjdesi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmaları kapsamında vatandaşlar, esnaflar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyor. İba, ziyaretlerinde projelerini de anlatmayı ihmal etmiyor. İba, Edirne Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Emre Ray ve hal esnafı ile görüşmelerinde Edirne Hali’nin yenileneceğini söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK”

İlk ziyaretini Bedesten Çarşısında gerçekleştiren İba, “Bedesten Çarşı’mızın çok kıymetli esnafını ziyaret ettik. Güleryüzleri ve bizlere olan destekleri ile yolumuza çok güçlü ve çok kararlı devam ediyoruz. Edirne’de her bir vatandaşımızın yüzü gülecek” dedi.

“MÜJDEYİ VERDİK”

Daha sonra Edirne Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği’ni ziyaret eden İba, dernek Başkanı Emre Ray’la, hal esnafı ve çalışanlarıyla sohbet ettik. Yetersiz şartlarda faaliyet gösteren Meyve Sebze Halimizi yenileyeceğimizin müjdesini verdik. Esnafımızın da yüzünü güldüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Bir AVM’de vatandaşlar ile bir araya gelen İba, “Esnaf ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin destekleri bizim için çok kıymetli. Yeni Edirne’yi, hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

İBA DART SPORUNU DENEDİ

Edirne’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen dart turnuvasına katılan İba, “Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müz tarafından organize edilen, Dart İl Temsilciliği tarafından yürütülen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dart Turnuvasında, 20 takımdan 80 sporcumuzla ve bu spora gönül veren hemşehrilerimizle bir aradaydık. Dikkat ve koordinasyon gerektiren dart sporunu bizzat ben de denedim. Bu güzel organizasyon için Müdürlüğümüzü ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönemde, pek çok spor branşında, Edirne’mizde, Belediyemizin tesislerinde çok keyifli müsabakaların yapılacağının müjdesini de vermiş olayım” dedi.

“YENİ EDİRNE’NİN TEMELLERİNİ ŞİMDİDEN ATIYORUZ”

Yeniimaret Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen İba, “Yeniimaret Mahallemizden hemşehrimiz Halil Çelik ve ailesinin konukları olduk. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan, manevi desteklerini yürekten hissettiğim tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin destekleri ile, hep birlikte, güçlü ve geleceğe çok daha güvenle bakan yepyeni bir Edirne’nin temellerini şimdiden atıyoruz” şeklinde konuştu.

“PROJELERİMİZ DAİM OLACAK”

Amatör kulüpler için hazırladığı projelerden bahseden İba, “İstasyon Mahallemizde kahvehanelerde hemşehrilerimizle buluştuk. Güçlü destekleri, samimi karşılamaları ve bizlere olan güvenleri için teşekkür ediyorum. İstasyon Gençlik Spor Derneği Başkanı Murat Taşdemir ve yönetimiyle buluştuk. Edirne’mizin amatör kulüpleri için hazırladığımız projelerden de söz ettik. Gençlerimizi, sporun birleştiriciliği ile geleceğe hazırlayan spor kulüplerimiz ve derneklerimizin önemi bizim için çok büyük. Belediye olarak, bu önemi gözeten hizmet ve projelerimiz daim olacak” dedi.

“DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

İstasyon Mahallesi’nde ev ziyaretine katılan İba şöyle konuştu: “İstasyon Mahallesi Başkanımız Süleyman Altunöz ve eşi Yeter Altunöz’ün hanesine misafir olduk. Gönüllerin kazananı olmak, Edirne’ye en ufak bir ayrım olmaksızın gerçek belediyecilik hizmetlerini kazandırmak için çıktığımız bu yolda, desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.