Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan depremzedelere ziyaret

Edirne’de ikamet eden depremzedeler, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’yı konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan depremzedelere ziyaret

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, hane ziyaretlerine devam ediyor. 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmak için Edirne’ye gelen depremzedeleri ziyaret eden İba, kente gelen depremzedelerin daima yanlarında olacaklarını belirtti.

“GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE KURARIZ”

Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yıldönümü dolayısıyla kentteki depremzedeleri ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı, Hatay’dan Edirne’ye gelen Güldane ve Mehmet Küçük çiftini ziyaret etti. Küçük çifti ile sohbet ederek güzel vakit geçiren İba, “Hep birlikte biriz. Yaralarımızı da birlikte sararız, geleceğimizi de birlikte kurarız. Biz Edirne’yiz” dedi.

“BERBERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ardından yaşadıkları büyük acının ardından Malatya’dan kente gelen Sunay Çakı’nın evine konuk olan İba, “Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun, Rabbim milletimizi felaketlerden korusun.” İfadelerini kullandı. İba, Edirne’ye gelen tüm depremzedelerin daima yanlarında olacaklarını belirtti.

“GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE YEŞERTECEĞİZ”

Daha sonra yeni bir yaşam için Hatay’dan Edirne’ye yerleşen Hülya ve Mehmet Titiz’in evine misafir olan İba, “Acılar büyük ve tarifsiz. Ancak bundan da büyük olan: Umutlarımız. Geleceğimizi birlikte yeşerteceğiz” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.