Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’dan Bir El Bin Nefes Derneği’ne ziyaret

Cumhur İttifaki Edirne Belediye Başkanı Belgin İba, Bir El Bin Nefes Derneği’ni ziyaret ederek, sokak hayvanları ile ilgili hayata geçirmek istediği projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
İba’dan Bir El Bin Nefes Derneği’ne ziyaret

Cumhur İttifaki Edirne Belediye Başkanı Belgin İba, Bir El Bin Nefes Derneği’ni ziyaret etti.

İba, Dernek Başkanı Yağmur Islattı Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. İba, dernek yönetimi ile sokak hayvanları için hayata geçirmeyi planladıkları çalışmaları paylaştı.

İba, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, dernek çalışmaları ile ilgili bilgi aldıklarını belirterek; “Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın ve yönetimini ziyaret ettik; yaptıkları birbirinden kıymetli işlerle, hayata kattıkları güzelliklerle ilgili bilgi aldık. Görme engelli patili dostları Lucy ve yürüteçle hayata tutunan Şans’ı sevdik. Sahipsiz hayvanlara ve bizlerle aynı dünyayı paylaşan bu güzel canlara verdikleri değer, içimizi ısıttı” ifadelerini kullandı.

“BU CANLAR BİZE EMANET”

Sokak hayvanlarına yönelik projeleri konuşarak, dernek yönetiminin görüş ve önerilerini aldıklarını söyleyen İba; “Sahipsiz canlara sahip çıkan tüm değerli hayvansever kuruluşlarımızla istişare ederek, görüşerek, Edirne’de bu konuda varolan sorunları el ele çözeceğiz. Bu canlar bize emanet. Çok değerli bir iş yapan sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayız, destekçileri olmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.