Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İBA’DAN 22. KURULUŞ YILI MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, partisinin 22. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2023 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2023 16:12
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
İBA’DAN 22. KURULUŞ YILI MESAJI

AK Partinin 22 yıl boyunca ülkenin kalkınması ve milletin refahı için yürüttüğü çalışmaları vurgulayan İba, mesajında, "Milletinimizin desteği ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile her zaman iktidar olan AK Parti, 2023 hedeflerine giderken de yine milletin desteği ile Türkiye Yüzyılı'nı inşa etme yetkisini almıştır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 2023 hedeflerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla ilerlediğini belirten İba, AK Parti teşkilatları olarak Türk milletine hizmetkarlık yapmanın onurunu yaşadıklarını dile getirdi.

İba, AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümünde, partinin tarihine ve yürüdüğü yola dair birçok anlam taşıdığını aktardı ve şunları kaydetti:

“14 Ağustos 2001 tarihinde, Türkiye'nin büyük zorluklarla mücadele ettiği bir dönemde kurulan AK Partimiz, milletin umudu ve beklentisi olmuştur. Hamurunu milletimizin yoğurduğu, kumaşını milletimizin dokuduğu AK Partimiz her dönem hamdolsun ki daha da güçleniyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mizin 22. kuruluş yıl dönümünü kutlu olsun. 2024 yılının Edirne ve tüm ilçelerinin AK Parti Belediye hizmetleriyle tanışması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.