Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba’da dur durak yok

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
İba’da dur durak yok

Cumhur İttifakı Edine Belediye Başkan adayı Belgin İba, ziyaretlerine devam ediyor. İba, Hamzabeyli Gümrük Kapısı, sanayiciler, firma sahipleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

“TURİZM KONUSUNDA FİKİRLERİNİ GÖRÜŞTÜK”

Hamzabeyli Gümrük Kapısı’nı ziyaret eden İba, “Hamzabeyli Gümrük Müdürü Sayın Salim Bayram, GTİ Hamzabeyli İşletme Müdürü Sayın Borakan Gökalp ve gümrük kapımızda görevi başındaki memurlarımız, gümrük çalışanlarımızla görüştük. Ülkemizin, Avrupa’ya açılan kapısı Edirne’mizin, gümrük noktalarında emek veren hemşehrilerimizle, Edirne’mize dair gerek ticaret gerek turizm konusundaki fikirlerini görüştük, sohbet ettik. Her birine kolaylıklar diliyorum” dedi.

“ÜRETEREK VE BİRLİK OLARAK GELİŞECEĞİZ”

İba, “Edirne Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan Mediteks Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Abdurrahman Güven eşliğinde firmayı ve firmanın emek veren çalışanlarını ziyaret ettik, işlerinde kolaylıklar diledik. Üreterek ve birlik olarak gelişecek, büyüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“TALEPLERİNİ DİNLEDİ”

Firma çalışanlarının taleplerini dinleyen İba, “Pereja İleri Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şendoğan Susesi ile birlikte firma çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bir anımız olsun diyerek, büyük bir zevkle hemşehrilerimizle fotoğraflar çekildik, taleplerini dinledik; kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ettik. Edirne’mize ve tüm hemşehrilerimize hizmet belediyeciliğini getiriyoruz” diye konuştu.

“KADINLARIMIZ İÇİN PROJELERİ HİZMETE ALACAĞIZ”

Alüminyum Fabrikasında kadınlar ile bir araya gelen İba, “Hilal Alüminyum Fabrikası’nın Müdürü Özcan Sakin’in eşliğinde firma çalışanlarımızı ziyaret ettik, işlerinde kolaylıklar diledik. Firmamızda çalışan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü şimdiden kutladık. Edirne’mizde kadınlarımız için pek çok yeni projeyi hizmete alacağımızın müjdesini verdik” dedi.

“DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ TEBRİK ETTİK”

Kadınların dilek ve arzularını not ettiğini belirten İba, “İz Eloksal Boya Alüminyum firması sahibi İzzet Bayram’ı ve firmada çalışan hemşehrilerimizi ziyaret ederek, kendileriyle sohbet ettik. Çalışan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ettik; hemşehrilerimizin dilek ve arzularını not ettik” şeklinde konuştu.

“SABIRLAR DİLİYORUM”

Cenaze törenine katılan İba, “Geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşında hayatını kaybeden Ataberk Çalışkan kardeşimizi Kıyak Baba Camii’nden son yolculuğuna dualarla uğurladık. Merhum Ataberk Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE’Yİ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Tanıtım gecesine katılan İba, “Hattuşa Termal Club Edirne’nin düzenlemiş olduğu tanıtım gecesine iştirak ettik. Çalışmalarında başarılar diliyor, Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Destekleri için, bu coşku ve güven için her bir hemşehrime yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzeliz. Edirne’yi birlikte güzelleştireceğiz” diye konuştu.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Vatandaşlar ile bir araya gelen İba şöyle konuştu: “Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nden Elif ve Alican Durmaz çiftinin hanesine misafir olduk. Bizleri gönüllerinde olduğu gibi evlerinde de ağırlayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.