Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İba, Cumartesi Pazarı’nda dert dinledi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, beraberindeki heyet ile birlikte Cumartesi Pazarı’nı ziyaret ederek pazar esnafıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 14:15
Kaynak: MERT ERİŞKİN
İba, Cumartesi Pazarı’nda dert dinledi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti Edirne Merkez ilçe başkanı Engin Makak ve beraberindeki heyet ile Edirne’de her Cumartesi kurulan pazarı ziyaret ederek pazar esnafıyla sohbet etti. İba, esnafın beklentilerini ve taleplerini dinledi. Esnafın eski pazar yerinin bitmemesi konusunda sitemleri olduğunu söyleyen İba, esnafın yeni bir Pazar yeri talebi olduğunu ifade etti.

Esnafla dertleştiklerini söyleyen İba şöyle devam etti: “Bugün sabahın erken saatlerinde Cumartesi Pazarı esnafımızı ziyarete başladık, hala devam ediyoruz. Beraber Edirne’yi konuşuyoruz, onların sıkıntısını dinliyoruz. Aralık ayında bitmesi gereken eski pazar yerine vatandaşların sitemleri var. 2 ay geçti, hala bitmedi diyorlar. Şimdi mart sonu deniyormuş. Biraz ümitlerini kaybetmişler. Onlarla birlikte bugün pazarda dertleşiyoruz, onların beklentilerini ve taleplerini dinliyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız. Esnafın yeni bir pazar yeri talebi var, bununla ilgili de görüş alışverişinde bulunuyoruz.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.