Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüsnü Şenlendirici Kırkpınar Haftasında Edirne'yi Coşturdu

Edirne'de 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri haftasının 5'inci gününde klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 00:11
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Hüsnü Şenlendirici Kırkpınar Haftasında Edirne'yi Coşturdu

Edirne'nin Sarayiçi mevkiinde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen konserde klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici sahne aldı. Birbirinden güzel şarkları klarnetiyle çalan Şenlendirici, vatandaşlardan tam not aldı.

BENİ EDİRNELİ SANIYORLAR

Gittiği birçok yerde kendisini Edirneli sandıklarını belirten Şenlendirici, "Ben aslen İzmirliyim ama birçok yerde beni Edirneli sanıyorlar' dedi.

Efelerin efesi sarı saçlı mavi gözlüme gelsin diyerek, zeybek çalan Şenlendirici vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Daha sonra İstanbul İstanbul Olalı şarkısını büyük ustalıkla çalan Şenlendiriciye eşlik eden vatandaşlar telefonlarının fenerlerini açarak doyasıya eğlendi.

Sahne alan Şenlendirici’ye Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın tarafından çiçek takdim edildi.

“EDİRNE’DE DÜĞÜNÜ YAŞADIK”

Çiçek takdiminde konuşan Akın, “Siz ne yaptınız böyle Edirne’ye. Edirneliler klarneti değil, aynı zamanda Hüsnü Şenlendiriciyi de çok seviyor. Çok tadı damağımızda kaldı. İnşallah en kısa zamanda tekrardan bir araya geleceğiz. Ben şuradan bir bakıyorum, Edirne’ye eğlenmek o kadar yakışıyor ki. Kırkpınar bizim düğünümüz dedik, gerçekten düğünü yaşadık” dedi.

Çiçek takdimi için teşekkür eden Şenlendirici, “Bu konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.