Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Özden’den Yeni Mahalle ziyareti

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 14:43
Kaynak: ERGİN SÖZER
Hüseyin Özden’den Yeni Mahalle ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, Yeni Mahalle’yi ziyaret ederek kapı kapı dolaşıp vatandaşlarla görüştü.

Yeni Mahalle’de vatandaşlar ile görüşen Özden mahallelilerin sorunlarını dinleyerek not aldı ve projelerini anlattı. Mahallelilerden 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde destek beklediğini dile getiren Hüseyin Özden, kendilerini güler yüzle karşılayan ve destek sözü veren vatandaşları gördükçe çok mutlu olduğunu dile getirdi.

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada Yeni Mahalle’deki vatandaşlara sıcak karşılamaları için teşekkür ederek şunları söyledi:

“Yeni Mahalleli sakinlerimize gösterdikleri ilgi ve sıcak karşılamaları için teşekkür etmek istiyorum. Kapılarını bize açan ve samimiyetleri ile içtenliklerini gösteren herkese minnettarım. Sizlerle bir araya gelmek, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Bu seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz devam edecek, sizlerle birlikte Havsa’mızı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız.”

Özden bu gece kahvehane ziyaretlerine de başlayacaklarını da belirterek, “Bu gece saat 20.00'da parti binamızın önünde bize gönül veren vatandaşlarımız ve partililerimiz ile toplanarak Halil Karabıyık kahvehanesine gideceğiz ve kahvehane ziyaretlerimize başlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bizimle beraber yürümeye davet ediyorum” diye konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.