Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HER KESİMDEN DESTEK GELİYOR

Edirne İl Müftüsü ve Din Görevlilerinden Türkiye Diyanet Vakfına Kurban Bağışında bulundular

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2023 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2023 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
HER KESİMDEN DESTEK GELİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun her kesimlerinden destek geliyor.

Bu kapsamda Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve Edirne'de görev yapan Din Görevlileri kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına emanet etti.

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

Türkiye Diyanet Vakfının yüksek emanet bilinci ile Başkanlığın ve Devletin vizyonu çerçevesinde hareket ettiğini ifade eden Başoğlu, “bu yıl Türkiye Diyanet Vakfının kurban bağışlarını ağırlıklı olarak depremzedelerimiz ve yurtiçindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Maddi durumu müsait olan vatandaşlarımıza kurbanlarını ihtiyaç sahipleri için vekalet yoluyla kesmelerini rica ediyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerinin yanında olarak kardeşlik duygusu bilinciyle hareket eden tüm hayırseverlerimize ve kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına emanet eden Din görevlilerimize teşekkür ediyorum” diyerek bağış makbuzlarını kendilerine takdim etti.

ARZU ÖZDEMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.