Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Hep birlikte daha güzel işler başaracağız"

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hep Birlikte Edirne' sloganı ve 'Hane Hane Edirne' programıyla başlatılan saha ziyaretlerini ve mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
"Hep birlikte daha güzel işler başaracağız"

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, sorunları yerinde dinleyerek talepleri not alıyor.

“HAYALLER VE KALPLER BİR”

Mağaza çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden İba, "Her birinin gönlündeki Edirne’yi sorduk, biz gönlümüzdeki, hayalimizdeki ve projelerimizdeki Edirne’mizi anlattık. Hep diyoruz ya, hayaller bir, kalpler bir. Bu şehri, hepimizin şehri yapacağız. Edirne'mizde ulaşımdan, istihdama, altyapıdan, kültürel ve sanatsal faaliyetlere kadar birçok konuda eksik olan ne varsa hayata geçirmek ve burayı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalar yapacağız" dedi.

“DESTEĞİNİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, Muammer Aksoy Caddesi ve Vali Konağı mevkiindeki esnafı ziyaret etti. Her zaman ilk günkü aşkla ve sanki yarın seçim olacakmış gibi durmadan çalıştıklarını söyleyen İba, "Halkımızın ve esnafımızın güleryüzü, içten ve samimi destekleri, Edirne’mizi güzelleştirme ve hep birlikte yönetme yolunda kattıkları motivasyonun değeri çok büyük. Her birimizin hak ettiği Edirne’ye kavuşacağız. Çok az kaldı. Yaptığımız her ziyarette, çaldığımız her kapıda ve sıktığımız her elde ilgiyle karşılanıyoruz. Desteğiniz gücümüze güç katıyor. Kentimizin örnek şehir olması ve hak ettiği hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz. Artık, değişim ve gelişim zamanı" İfadelerine yer verdi.

Daha sonrasında Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı ziyaretleri çerçevesinde Şükrüpaşa ve Nişancıpaşa Mahallelerinde vatandaşların evlerine konuk oldu. Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sohbet eden İba, onları tek tek dinleyerek taleplerini alıyor. 'Hane Hane Edirne' ziyaretleri çerçevesinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve kalplere dokunmaya devam edeceklerini söyleyen İba, Artık Edirne için kaybedecek bir dakika bile olmadığına ve vatandaşların hak ettiği hizmetleri alma zamanı olduğuna dikkat çekerek ziyaret ve çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini ifade etti.

"TÜM KADINLARIMIZIN ELİ, EMEĞİ VE FİKRİ EDİRNE'YE DEĞER KATACAK"

Her bir vatandaşı tek tek dinleyerek taleplerini aldıklarını belirten İba, "Şükrüpaşa Mahallesi’nden hemşehrimiz Sevinç Gökçe’nin evine konuk olduk. Komşuları, misafirleri, ahbapları. Bizlerle beraber olmak, bizimle sohbet etmek için gelen her bir hemşehrime teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın gücüne inanıyoruz. Edirne’ye tüm kadınlarımızın eli, fikri, emeği değer katacak" diye konuştu.

“DESTEKLERİNİZ ÇOK KIYMETLİ”

Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki ziyaretin ardından Nişancıpaşa' ya geçen İba ve beraberindeki heyet, vatandaşların evlerine konuk oldu. Vatandaşlar tarafından sıcak ilgi ve samimiyetle karşılanan İba, bu ilgi, destek ve samimiyetin en büyük güç kaynaklarından birisi olduğunu aktardı. Daha güzel bir Edirne için ziyaret ve çalışmaların devam edeceğini söyleyen İba şöyle konuştu: "Nişancıpaşa Mahallesi’nde hemşehrimiz Seyran Özdemir’in hanesine konuk olduk. Sağ olsun, çok sayıda ahbabı da bizlerle birlikte olmak için teşrif etti. Güzel sohbetlerde bulunduk, çok keyifli bir akşam geçirdik. Destekleriniz, dualarınız çok kıymetli. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız."

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.