Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Hemşehrilerimizin sadece oylarına değil, gönüllerine talibiz"

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İba, talepleri ve önerileri dinleyip not alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
"Hemşehrilerimizin sadece oylarına değil, gönüllerine talibiz"

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, program kapsamında Edirne Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Kerim Yapça, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Saraçlar Caddesi, Kokartlı tur rehberleri, Nişancıpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti.

“ÇALIŞMALARI GÖRÜŞTÜK”

İlk ziyaretini Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Kerim Yapça ve Edirne Zirai Karantina Müdürlükleri’ni ziyaret etti. İba, “Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Kerim Yapça ve Edirne Zirai Karantina Müdürlüklerini ve personellerini ziyaret ettik. Çalışmalarıyla ilgili görüştük, Edirne’miz için projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’Yİ GÜZEL YARINLARA ULAŞTIRMAYA HEDEFLİYORUZ”

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden İba, “Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak ve Müdürlük personelimizi ziyaret ettik. Edirne’miz için çalışan, çabalayan her bir arkadaşımızın fikirlerini önemsiyor, Edirne’mizi hep birlikte çok daha güzel yarınlara ulaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“EDİRNE’MİZİN KALKINDIĞI VE GÜZELLEŞTİĞİ NİCE GÜZEL GÜNLERE”

Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlarla buluşan İba, “Saraçlar Caddesi’nde esnafımızla ve değerli hemşehrilerimizle buluştuk, sohbet ettik; görevi başındaki zabıta memuru kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Huzurumuzun eksik olmadığı, birliğimizin beraberliğimizin gücüyle Edirne’mizin kalkındığı ve güzelleştiği nice günlere” ifadelerine yer verdi.

“GÖRÜŞLERİNİZDEN FAYDALANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Turizm hakkında konuşan İba, “Kokartlı tur rehberlerimiz ile bir araya geldik. Edirne’mizin turizmine katkı sunacak pek çok projemizden bahsettik. Turizm rotamızdan, şehir içinde gerek yerli gerek yabancı turistlerimizin rağbet edeceği etkinliklerimizden söz ettik. Şehrimizin tanıtımında önemli bir rol üstlenen rehberlerimizle; yerel yönetim olarak iletişimimizi daima sıkı tutmaya ve değerli görüşlerinden faydalanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“EDİRNE’MİZE SONSUZ TEŞEKKÜR”

İba, “Nişancıpaşa Mahallemizde kahvehane ve esnafımızı ziyaret ettik. Biz hemşehrilerimizin sadece oylarına değil, gönüllerine talibiz. Bunu yürekten hisseden ve bizlere de hissettiren tüm Edirne’mize sonsuz teşekkürler” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.