Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Helvacıoğlu’ndan Efe’ye doğum günü sürprizi

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sanayi sitesi ziyaretinde tanıştığı ve hiç doğum gününü kutlayamadığı için doğum tarihini de bilmediğini öğrendiği Efe için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
Helvacıoğlu’ndan Efe’ye doğum günü sürprizi

Edirne’nin Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sanayi sitesi ziyaretinde tanıştığı Efe adlı bir çocuk için doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

Sanayi sitesi ziyaretinde Efe ile karşılaşan Helvacıoğlu, çocuğa yaşını sorarken; hatırlayamadığı ve doğum gününü hiç kutlamadığı cevabı aldı. Helvacıoğlu, aldığı cevabın ardından Efe’ye doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

Helvacıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Efe kardeşimizle sanayi sitemizde karşılaştık, yaşını sorduk; ama doğum gününü hatırlayamadı. Daha önceden hiç yaş gününü kutlamadığından, doğduğu günü de bilmediğini söyledi. Genç yaşta alnının teri, bileğinin emeğiyle hayata sıkı sıkıya tutunan ve bizi çok duygulandıran Efe’ye, gençlerimizle sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptık. Kardeşimize sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir ömür dileriz. Hayatında gülüşü hiç bozulmasın” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.