Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HELVACIOĞLU’NA BAŞARI ÖDÜLÜ

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kayseri’de Kent ve Başkan Dergisi’nin verdiği ‘Başarılı Belediye Başkanları’ ödülünü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
HELVACIOĞLU’NA BAŞARI ÖDÜLÜ

Edirne’nin Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kayseri’de Kent ve Başkan Dergisi’nin düzenlediği ödül töreninde ‘Başarılı Belediye Başkanları’ ödülünü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den aldı.

Helvacıoğlu, ödülü Keşan’a armağan etti ve Keşan’ın değerlerini tanıtmak, bilinirliğini arttırmak ve daha da fazla gelişmesini ve markalaşmasını sağlamak amacı ile canla başla çalıştıklarını söyledi.

Helvacıoğlu, Trakya’da ödül alan tek belediye olduklarını belirterek “Kayseri’de Kent ve Başkan Dergisi’nin düzenlediği ödül töreninde ‘Başarılı Belediye Başkanları’ ödülüne layık görüldük. Onurlandığımız ödülü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızdan aldık. Türkiye genelinde yapılan yarışma neticesinde Trakya’dan ödül alan tek belediyeyiz. Keşan Belediyesi ekibimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu büyük ödülü Keşanlı hemşehrilerimize armağan ediyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.