Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“HAZIRLIKLI OLMAK, GÜVENDE OLMAKTIR”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, doğal afetlere karşı alınacak önlemlerin hayati önem taşıdığını söyleyerek; “Hazırlıklı olmak, güvende olmaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 14:04
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“HAZIRLIKLI OLMAK, GÜVENDE OLMAKTIR”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 12 Kasım Afete Hazırlık Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, vatandaşları bilinçli ve hazırlıklı olmaya davet etti. Aktaş, doğal afetlere karşı alınacak önlemlerin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, "Afetlere karşı birlikte hareket etmeli, dayanışma içinde olmalıyız" dedi.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Aktaş, açıklamasında ayrıca yerel yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "İlçemizdeki afetlere karşı etkili bir mücadele için planlarımızı güncelliyoruz. Ancak en etkili önlem, bireylerin ve ailelerin afetlere karşı bilinçli bir şekilde hazırlıklı olmasıdır" şeklinde konuştu.

Vatandaşlara afet çantası hazırlamaları, acil durum iletişim planları yapmaları ve afet sırasında komşularına yardım etmeleri konusunda çağrıda bulunan Aktaş, birlikte hareket edildiğinde toplumun daha güçlü olduğunu vurgulayarak, "12 Kasım Afete Hazırlık Günü, hepimizin bu konuda daha bilinçli olmasını sağlamak adına bir fırsattır. Unutmayalım, hazırlıklı olmak, güvende olmaktır" ifadelerini kullandı.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.